Accesorii de păr pentru mireasă - voalul la cununia civilă

Ilinca | 16 January 2021

În articolul trecut despre pălăria ca accesoriu de păr pentru mireasă, discutam despre cum te poți simți în continare ca o mireasă într-un mediu restrâns sau organizând doar cununia civilă.


Voalul este definitoriu pentru o mireasă, fie el scurt, lung, alb sau de altă culoare. Semnificația voalului este foarte interesantă, puteți citi mai multe despre ea în acest articol. Accesorizând orice ținută cu un voal aceasta se transformă imediat într-o ținută 'de mireasă'. Cu asta în minte, de ce să nu porți un voal și la cununia civilă?


Bineînțeles, există multă tipuri de voal, lung, scurt, cu dantelă, cu perle, cum alegem voalul potrivit ținutei? Optați pentru un voal scurt sau lung, nu unul care să taie în două ținuta. Gândiți-vă și la modul în care vă doriți să prindeți voalul în păr, la cât de amplu este acesta în comparație cu ținuta și la cât de formal va fi evenimentul.


Voal scurt


Voalul de mireasă scurt se potrivește perfect cu o ținută de inspirație vintage, fie o rochie A-line, un costum sau o rochie de tip sacou. Pentru un look mai relaxat încearcă să fixezi voalul cu un pieptăn și să îți lași părul desfăcut sau prins pe jumătate. Păstrează cocurile pentru cununia religioasă sau petrecere.


Sursa https://www.bridalguide.com/how-to-plan-the-perfect-civil-ceremonySursa https://ro.pinterest.com/pin/537617274240529749/Sursa https://throughtheglass.photo/wedding-couple/pre-wedding/pre-wedding-paris-engagement-multi-hour/Sursa https://www.vogue.com/slideshow/the-bride-wore-a-vintage-suit-for-her-switzerland-elopementSursa https://ro.pinterest.com/pin/288300813627201217/Voal lung


Voalul de mireasă lung adaugă o notă dramatică ținutei. Împreună cu o rochie scurtă sau o salopetă creează un ansamblu elegant, chiar prețios. Fie prins cu un pieptăn, cu o coroniță sau a la Kate Middleton (drop veil) acesta îmbracă ținuta și o transformă radical dintr-o ținută casual într-una de mireasă.


Sursa https://jennapowersphoto.com/Olivia-Connor-GallerySursa https://www.taniamaras.com/your-guide-to-short-wedding-dresses-with-veils/Sursa https://www.taniamaras.com/your-guide-to-short-wedding-dresses-with-veils/Sursa https://ro.pinterest.com/pin/10907224083790593/Sursa https://www.taniamaras.com/your-guide-to-short-wedding-dresses-with-veils/Sursa https://ro.pinterest.com/pin/561824122265994070/


Orice voal ai alege încearcă să te distrezi și să creezi o ținută unică în care să te simți bine. Spune-ne în comentarii ce accesoriu de păr ai alege tu (sau ai ales deja) pentru cununia civilă și cum l-ai integrat în ținută.


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata