Despre noi

artificii nunta Cum a început totul

"În toamnă anului 2017 m-am întâlnit cu vară-mea și cu soțul ei, (un cuplu de tineri) proaspăt căsătoriți.
Stând de vorba la o bere și curios să aflu mai multe despre nunta lor, am întrebat-o cum a fost experiența organizării propriei nunți: "Cruntă!", mi-a spus râzând. "Cel mai greu a fost să ne găsim locația...asta pentru că nu există mai nimic online, așa că a trebuit să ne apucăm noi să facem o listă și să sunăm la fiecare locație în parte".

Pe moment nu mi-a venit să cred, așa că am început să caut mai multe despre planificarea unei nunți în România. Și avea dreptate: informațiile fie erau învechite, fie inexistente.

Câteva săptămâni mai târziu, am decis împreună cu Andrei să ne punem pe treabă și să construim noi o platformă online care să ajute cuplurile cu organizarea nunții. La scurt timp după, ni s-au alăturat Ilinca și Călin în misiunea noastră de a ajută cuplurile logodite să se conecteze online cu toți* furnizorii necesari pentru o nuntă ne-cruntă!
*știm că sunt mulți , dar avem o determinare și un plan pe măsură! :)" - Daniel, co-fondator Nuntacrunta.ro

cuplu nunta Misiunea Noastră

Pasul 1: Centralizăm toți furnizorii de servicii pentru realizarea nunților din România într-un singur loc. Am început cu locațiile și fotografii din Timișoara urmând să includem celelalte categorii (flori, bijuterii, torturi, rochii de mireasă etc), după care să ne extindem pas cu pas în toată țara.

Pasul 2: Odată ce avem toți furnizorii necesari într-un singur loc, continuăm prin a-ți pune la dispoziție toate resursele necesare pentru ca tu să devii propriul tău "Wedding planner": de la alegerea locației și a furnizorilor, template-uri de proiect, ghidare în procesele legal-administrative, comunicare constantă cu invitații în mediul online până la accesul la recenzii sau recomandări personalizate bazate pe profilul tău.

Toate astea pentru o experiență cât mai ne-cruntă!

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata