Tot ce trebuie să știi despre organizarea unei nunți în aer liber

Ilinca | 20 September 2020

Nuntile in aer liber au avut dintotdeauna un aer aparte, insa in ultimul timp au devenit o necesitate. Conectarea cu natura, cerul instelat, luminile difuze, toate aceste elemente creeaza o atmosfera de vis. Ne-am dorit sa aflam mai multe despre cum este sa organizezi o nunta in aer liber si care sunt provocarile la care trebuie sa fim atenti, asa ca i-am invitat pe cei de la Bokaa sa ne ajute. Buna Mariana! Ne poti spune cateva detalii despre Bokaa si care sunt posibilitatile organizarii unei nunti in aer liber?

Salutare! Noi la Bokaa suntem foarte norocosi, spatiile unde putem organiza evenimente exterioare sunt “pe alese”, de la zone de ponton unde se pot oficia ceremonii sau evenimente intime, zone de gradina unde cadrul natural te duce cu gandul la nuntile in stil englezesc si continuand cu zona de piscina si terasa acoperita, cu vedere catre lac, care vine la pachet cu o ampla zona verde ce poate fi folosita ca zona de relaxare pentru invitati.




Se pot realiza cununii civile in aer liber sau doar petreceri?

Organizam ceremonii atat civile cat si religioase in aer liber inclusiv pentru cupluri care au petrecerea in alta locatie. Ne sincronizam in functie de evenimentele noastre si punem la dispozitie spatiile disponibile fara probleme. La cerere, putem indruma mirii in procedura necesara pentru a chema la locatie persoanele abilitate care sa oficializeze ceremonia.


Legat de elementele de decor (mese, scaune), ce puteti pune la dispozitie?

Orice locatie ar trebui sa puna la dispozitie cel putin o varianta standard pe zona de logistica. Avem o optiune standard si la cerere putem inlocui oricare dintre elementele incluse. Avem deal-uri foarte bune cu diferiti furnizori care au un portofoliu foarte ofertant. Pe langa: mese, scaune, fete de masa si tot ce tine de mis en place, avem destul de multe elemente de decor pe care le punem la dispozitie, fara costuri extra: ghirlande luminoase, mobilier de lounge, mese de cocktail, mese de candy bar sau bufet.




De ce ar trebui sa tinem cont in primul rand atunci cand organizam o nunta in aer liber?

Cel mai important detaliu de care trebuie sa tineti cont este back-up-ul, nu recomand nimanui sa nu aiba aceasta optiune stabilita inca de la inceput. Fie ca este vorba de un cort ce se poate monta in ziua evenimentului, o terasa acoperita sau un salon, este obligatoriu sa aveti inclusa in oferta inca de la semnarea contractului, altfel, riscati sa va compromiteti evenimentul cu totul.

Ce variante oferiti in cazul in care vremea este nefavorabila?

Fiecare zona de outdoor la noi vine la pachet cu o zona interioara, in functie de numarul de persoane. Avem doua corturi, B-Lake si Waterly, pentru evenimente de peste 150 de persoane si varianta de salon, Allure sau Oasis, pentru evenimente intre 50-100 de persoane, precum si terasa acoperita de care iti spuneam mai devreme.






Este minunat ca aveti diferite zone in care se poate organiza nunta, insa poate asta deveni o problema? Ce se intampla atunci cand sunt mai multe evenimente in acelasi timp?

Atata timp cat intrarile sunt diferite, muzica este amplasata doar cu acordul nostru, fiecare eveniment are zona exterioara proprie, parcarea este ampla, ce probleme pot aparea? Iti spun cu siguranta ca niciodata nu au fost probleme si invitatii fiecarui eveniment au beneficiat de intimitate si comfort. In plus, la noi exista si optiunea de “exclusivitate”, pentru cei care doresc sa fie totusi singuri intr-o anumita zi, oferta noastra este destul de atragatoare in acest sens :). Spatiul este mare si iti ofera multe posibiliati de a-l decora, insa cand numarul de invitati este scazut care este locatia potrivita?

Evenimentele micute sunt printre preferatele mele, tocmai de aceea, inca de la prima vizita la Bokaa, locul meu preferat a devenit o gradinita mica cu multi copaci si luminite. Acolo este zona perfecta pentru un eveniment intim de mici dimensiuni. Exista de asemenea si salonul Allure care poate acomoda pana in 60 de persoane si este varianta ideala de back-up pentru gradina mea preferata :). Care sunt posibilitatile legate de mancare si bautura pentru o nunta in aer liber si cum difera de o nunta in interior?

Mancarea trebuie sa fie la fel indiferent de zona unde se desfasoara evenimentul. Sigur, la un eveniment in aer liber exista si varianta de live cooking cu produse gatite la foc deschis. Nu este obligatoriu sa fie un meniu tip bufet doar pentru ca set-up-ul este afara. Meniul se stabileste strict in functie de preferintele mirilor. Daca mirii isi doresc o nunta pe iarba, ce solutie ati gasit pentru amenajarea unui ring de dans?

Cea mai buna este optiunea de ring de dans montat pe o structura de pardoseala de cort, exista firme specializate care se ocupa de acest aspect. Din experienta ta, ce sfat general ai da cuplurilor care isi doresc o nunta in aer liber?

Un sfat important este sa isi aleaga cu atentie data, vremea este inselatoare in ultimii ani, eu personal as miza pe luna Mai sau Septembrie.


Va invitam sa aflati mai multe despre Bokaa pe pagina lor de pe site https://www.nuntacrunta.ro/locatii-nunta/Bucuresti/257/Bokaa si daca va doriti sa organizati un eveniment la ei puteti verifica dispobilititatea locatiei prin apasarea butonului 'Verifica disponibilitatea'.






Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata