Bokaa 

Locatie de nunta din Bucuresti cu prețuri începând de la 70 EUR și o capacitate maximă de 800 locuri

Bokaa – Noua locatie pentru Evenimente in natura, este localizata in apropiere de Bucuresti intr-un parc natural cu copaci seculari si gradini naturale ample, unde vei gasi toate resursele potrivite pentru Evenimente uimitoare.


Cu un spatiu verde de peste 30.000 metri patrati, 4 locatii  diferite, toate localizate pe malul lacului Buftea, o parcare ce poate acomoda peste 300 de automobile si o zona de relaxare dotata cu o piscina exterioara, locatia poate gazdui de la aniversari intime pana la petreceri de anvergura cu sute de participanti. Si daca decizi ca dupa o petrecere reusita sa te odihnesti cateva ore, casutele de camping iti vor oferi facilitatile si confortul unui hotel select. Toate acestea, impreuna cu serviciile si meniurile noastre de o incontestabila calitate superioara, iti vor asigura mixul ideal pentru succesul garantat al evenimentului tau.


Verifică disponibilitatea apasând pe butonul "Verifică disponibilitatea" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Verifică disponibilitatea

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata