OMG Cabina foto - amintiri haioase

Ilinca | 22 July 2020

                                                                                                


OMG Cabina foto

Fiecare generație are propria metoda de a “ține minte”. Dacă la începuturile timpurilor au fost mâini imprimate pe pereți de peșteri după o perioadă s-a trecut la tablouri pline de culoare iar astăzi moda aduce în prim plan cea mai cool metodă de a păstra o amintire. Și nu mă refer aici la Instagram, unde imaginile sunt efemere, mă refer la pozele acelea care rămân. Cele pe care le pot vedea si părinții tăi care nu au smartphone sau cont pe Instagram, dar și nepoții tăi care poate nici nu vor mai ști de asta. Dar mai ales prietenii de acum!


OMG Cabina foto! Just fun!

Sunt absolut sigur că cel puțin o data ai văzut, daca nu și folosit, un asemenea device. O cabină foto este alternativa haioasa la “photographer”, știți voi persoana aceea care are cel puțin două aparate mari și profi atârnate de gât și trage invitații în poze. Nu ca nu ar avea importanta sa sau e depășit, chiar deloc, doar că nu este la fel de distractiv cum cabina foto este! O cabină foto asta aduce în mijlocul unui eveniment, starea aceea de buna dispoziție. Soacra mare nu mai stă scrobită ca la poza oficială ci are un turban pe cap, mustăți și stă agățată de gâtul nașului iar domnișoara manager, sobra la birou, mereu în “dead line” depășit, are acum o eșarfă ciclam la gat, o bentiță cu urechiușe haioase și un mesaj personalizat pe care scrie “Fac ce-mi spune inima!” Ei, poate exagerez, dar înțelegi ideea.


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-5


3 in 1

Între “Oglinda foto”, “Cabina foto închisă” și “Cabina foto deschisa” ce alegi? Ca să ai termen de comparație, haide să ți le descriu în câteva cuvinte.


Oglinda foto, este ultima tehnologie in materie de creat Amintiri haioase! Tehnologia inovativa  și designul spectaculos sunt înglobate in spatele unei oglinzi, decorata in stil retro, care va atrage toate privirile invitaților tai. Se vor putea admira din cap pana in picioare si după ce si-au aranjat ținuta, pot face cele mai trăsnite fotografii. Diferit fata de cabinele foto clasice este ca invitații pot lasă mesaje scrise, pot adăuga emoticoane haioase imediat ce poza a fost făcută si asta cu degetul direct pe OMG! Oglinda foto, ca doar am zis ca este touchscreen. Adică da, semnează pe oglinda  și apare pe fotografia printată! 




https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-15


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-16


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-17


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-18



Cabina foto inchisă  – Clasică dar în același timp ultramoderna, OMG!Cabina Foto Închisă este o cabina foto în adevăratul sens al cuvântului. Efectul magnetic pe care îl are, datorită misterului ce se creează in jurul ei, este amplificat de hohotele de râs ce se aud din interior. Designul modern nu o lasă neobservată nici chiar cu lumina stinsă, iar invitații vor vedea în orice moment unde este si de unde își pot ridica pozele care se printează imediat după sesiunea din cabina foto. Cum funcționează? Invitații tai vor intra in spatele draperiilor negre sau albe si feriți fiind de privirile celorlalți, se vor manifeste in voie.



https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-2


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-3


Cabina foto deschisă – Vrei ca distracția sa fie totală si la vedere? Atunci OMG!Cabina Foto RETRO este ceea ce cauți. Aici râsetele si bucuria vor atrage atenția oricărui invitat oricât de conectat ar fi la telefonul mobil. ☺

Este mai degrabă un photo corner decât o cabina foto sau mai englezește open booth. Cocheta si ușor de amplasat, datorita dimensiunilor reduse, OMG!Cabina Foto RETRO se integrează ușor în orice locație oricât de mică sau pretențioasa ar fi. Fundalurile folosite la realizarea fotografiilor cu cabina foto deschisa, pot fi atât uni cat si paiete colorate, dar si vestitul green screen care te poate teleporta oriunde. Se poate folosi chiar si fundalul locației unde este amplasata cabina foto.


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-19


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-20


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-22


Toate au ca punct comun fotografia si hohotele de ras. Plus firește pozele ce ies imediat si aduc eternul feminin “Vaaaiii…eu nu am ieșit bine în asta!” cu toate ca arata impecabil! Numărul de poze este atât de mare încât tot o sa fie una pe gustul tuturor!


Când?

Oricând! Nunta, botez, aniversare, team building, revelion, divorț, demisie,  petrecerea burlacilor sau a burlăcitelor, OMG!Cabina foto se pretează la orice party posibil si imposibil. Uite cum e la un Party cu tema anii ’90.

Oricare dintre cele trei variante alegi să închiriezi, la toate ți se oferă recuzită de calitate, cu care sa te “deghizezi” si în plus acele mesaje haioase. Partea cea mai complicate este ca îți va fi foarte greu sa alegi din atâtea variante. Dar te descurci tu! :)



Poze digitale? Când? Cum?

În afara faptului că primești fotografiile printate pe loc, vei primi la sfârșitul evenimentului si un USB stick cu toate fotografiile digitale făcute în timpul sesiunilor foto de la eveniment, atât colajele cât si fiecare cadru în parte, la rezoluție mare, astfel poți retipări ce fotografie dorești, la o calitate de studio foto. Pentru ca distracția sa fie completa îți sunt oferite gratuit si giff-urile create in timpul sesiunilor foto din timpul evenimentului.


Nou in Romania!

Pentru nunțile ce urmează, v-am pregătit câteva produse care abia și-au făcut apariția în Romania.


Mosaci Wall 

Mosaic Wall este tabloul amintirilor voastre creat într-un mod interactiv, cu ajutorul celor dragi. Este potrivit pentru evenimente private de tip nunta, botez sau aniversare, pentru evenimente corporate, lansări de produse, petreceri tematice sau de sfârșit de an sau pur si simplu pentru ați petrece timpul într-un mod distractiv, alături de cei apropiați creând împreună un obiect decorativ plin de emoție.



https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-10


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-11



https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-13


Lenticular Prints

Lenticular Prints sunt fotografii holografice 3D realizate din 2 sau 3 imagini, care pot fi furnizate de cabina foto sau fotograful de eveniment.

La schimbarea unghiului de vizualizare al fotografiei, imaginile din care este realizat print-ul Lenticular se vor inter-schimba între ele.


Albume care păstrează amintirile pe viață!


Guest Book-ul, caietul cu amintiri sau oracolul pentru cei care au prins acest produs la vremea lui este un album in care strângeți toate urârile haioase, desenele sau gândurile bune ale prietenilor voștri, alături de cele mai haioase poze făcute la cabina foto sau poate cu un aparat Polaroid.


Acesta este lucrat manual, cu detalii si prinderi care îi oferă un aspect vintage. Colile din interior sunt din carton suficient de gros pentru a susține fotografiile lipite. În acesta invitații vor scrie cu marker alb, inclus în preț, urări, pilde și orice altceva le mai trece lor prin cap. Coperta se poate personaliza prin gravură laser sau cu printare UV, creând astfel un album complet personalizat în funcție de tematica evenimentului sau preferințele voastre.



https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-8


https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto#gallery-7


Mai sunt multe de descoperit despre OMG!Cabina foto, dar nu vreau sa le îngrămădesc pe toate aici. Intră pe site-ul si afla răspunsul la orice întrebare ai legata de cabina sau oglinda foto.
Ce însemnă props-uri sau recuzita? Cum funcționează Cabina Foto? De cat spațiu ai nevoie pentru a instala Cabina Foto ? Cate persoane încap in Cabina Foto? sau Cât durează instalarea cabinei Foto? Toate răspunsurile sunt acolo si daca ceva nu este nu îți rămâne decât sa-i contactezi si îți răspund ei.


Intra pe https://www.nuntacrunta.ro/divertisment-nunta/Bucuresti/256/OMG-Cabina-foto , trimite-ne un mesaj, iar noi te vom ajuta cu toate informatiile necesare.



Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata