OMG Cabina foto 

Divertisment pentru nunta din Bucuresti cu prețuri începând de la 250 euro (prestează oriunde în țară)

OMG Cabina foto! Just fun!

O cabina foto este alternativa haioasa la “photographer” . O cabina foto asta aduce in mijlocul unui eveniment, starea aceea de buna dispozitie. Soacra mare nu mai sta scrobita la poza oficiala ci are un turban pe cap, mustati si sta agatata de gatul nasului. Ei, poate exagerez, dar intelegi ideea.


3 in 1

Oglinda foto, este ultima tehnologie in materie de creat Amintiri haioase! Tehnologia inovativa si designul spectaculos sunt inglobate in spatele unei oglinzi, decorata in stil retro, care va atrage toate privirile invitatilor tai. Se vor putea admira din cap pana in picioare si dupa ce si-au aranjat tinuta, pot face cele mai traznite fotografii.


Cabina foto inchisa  – Clasica, dar in acelasi timp ultramoderna, OMG!Cabina Foto Inchisa este o cabina foto in adevaratul sens al cuvantului. Efectul magnetic pe care-l are datorita misterului ce se creeaza in jurul ei, este amplificat de hohotele de ras ce se aud din interior. 


Cabina foto deschisa – Este mai degraba un photo corner decat o cabina foto sau mai englezeste "open booth". 

Mosaci Wall 
Mosaic Wall este tabloul amintirilor voastre creat intr-un mod interactiv, cu ajutorul celor dragi.

Lenticular Prints
Lenticular Prints sunt fotografii holografice 3D realizate din 2 sau 3 imagini, care pot fi furnizate de cabina foto sau fotograful de eveniment.

Guest Book-ul, caietul cu amintiri sau oracolul pentru cei care au prins acest produs la vremea lui este un album in care strangeti toate urarile haioase, desenele sau gandurile bune ale prietenilor vostri alaturi de cele mai haioase poze facute la cabina foto sau poate cu un aparat Polaroid.

Cat costa?
Cu toate ca ai presupune ca este un serviciu scump, chiar nu este, preturile pornesc de la 250 de euro. Totul depinde de ceea ce iti doresti! Sunt gandite pachete de 3,5,7 ore sau prezenta cabinei pe toata durata evenimentului. Fiecare pachet in parte are elemente comune si elemente specifice si doar cel care comanda stie exact ce i se potriveste cel mai bine. 

Poze digitale? Cand? Cum?
In afara de faptul ca primesti fotografiile printate pe loc vei primi la sfarsitul evenimentului si un USB stick branduit cu toate fotografiile din timpul sesiunilor foto de la eveniment, atat colajele cat si fiecare cadru in parte, la rezolutie mare, astfel poti retipari ce fotografie doresti, la o calitate de studio foto. Pentru ca distractia sa fie completa iti sunt oferite GRATUIT si  giff-urile create in timpul sesiunilor foto din timpul evenimentului.


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata