BMC Media 

Videograf de nunta din Timisoara cu prețuri începând de la 500 EUR (prestează oriunde în țară)

I will not only meet your expectations but also try to exceed them in every possible way. Many couples, families have given me the privilege to capture their soul by welcoming me into their homes. I am available to tell your story anywhere in the world.


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

Danutz L.

5

Multumim din suflet Marius Andron, Cristian Rusu pt. acesta colaborare minunata! Datorită voua am avut parte de poze deosebit de frumoase si un video excelent de frumos. Sunteti pur si simplu SUPER


Oct 28, 2015

Roxana R.

5

Multumim BMC Media! :) Va multumim pentru rabdare, pentru profesionalismul de care ati dat dovada si mai ales pentru simtul umorului si voia buna pe tot parcursul evenimentului. Datorita voua, vom avea zambete pe fata si bucurie in suflete, de fiecare data cand vom vedea pozele sau viziona nunta noastra. Noi am facut alegerea perfecta. Va dorim mult succes in continuare! Cosmin si Roxana :


Nov 11, 2015

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata