Vasile Porav Cinema 

Videograf de nunta din Mures cu prețuri începând de la 1500 EUR (prestează oriunde în țară)

Salut, mai întâi aș dori să îți spun că sunt Vasile și sunt videograf de nuntă.

În momentul de fata suntem în România, dar călătorim foarte des pentru a filma, fotografia evenimente și diferite proiecte prin toată Europa. Până în vara lui 2018 am locuit în United Kingdom, mai precis în Londra. În ultimii șapte ani am luat parte la foarte multe proiecte și evenimente ca și videograf, alături de foarte multe persoane minunate din industria nunților.

Am fost prezenți în importante localuri din centrul Londrei și nu numai. Ne place foarte mult aventura, avem pașapoartele valabile :), și suntem bucuroși să călătorim oriunde povestea voastră de dragoste ne va duce! 

În concluzie scopul nostru este să ascultăm, să împărtășim și să dezvăluim lucrurile așa cum au avut loc, prin fotografii de nuntă și video de nuntă.


Abordarea noastră

Noi credem cu adevărat că fiecare cuplu este unic. 

Din acest motiv fiecare nuntă ar trebui să fie filmată într-un fel în care să poată să spună povestea voastră unica. Viziunea și stilul nostru de a filma o nunta este un mix între o filmare documentar și una fine art. Filmele noastre au o rezoluție 4k iar sunetul se înregistrează pe un recorder profesional extern. Imaginea este stabilizata cu un echipament de ultimă generație pe trei axe. 

În filmele noastre de nuntă noi, punem baza atât pe imagine cât și pe sunet. Doar în acest mod publicul poate retrăi acel moment unic din ziua nunții. 


Noi avem grijă ca sunetul și imaginea să se îmbine perfect pentru a crea povestea voastră unică într-un video de nuntă.


Dacă portofoliul nostru v-a convins și vă doriți să vă fim alături în ziua cea mare vă rugam să ne contactați aici.

De asemenea am pregătit pentru dumneavoastră și câteva editoriale cu sfaturi care să vă ghideze înaintea nunții și cum să abordați diferite situații.


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Vasile Porav Cinema

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata