Esposa – Bridal Boutique 

Rochii de mireasa din Bucuresti

Esposa  – Bridal Boutique este despre confort si zambete !

Salonul de mariaj ESPOSA Bridal este importatorul si distribuitorul exclusiv in România al brandurilor internaționale de lux INNOCENTIA Luxury, ROYALDI, GIOVANNA ALESSANDRO, RICCA SPOSA dar și distribuitor autorizat al rochiilor de mireasă ce aparțin casei de moda CRYSTAL DESIGN.

Pentru ca tinem la calitatea rochiilor noastre, broderia este aplicata manual, iar materialele pretioase sunt atent selectate si combinate.

Va asteptam intr-o locatie noua, eleganta, in  care stilul modern se impleteste cu luxul clasic, showroom-ul nostru din bd. Libertății, nr. 3, bl. A2, Parter, Sector 4 (zona Palatul Parlamentului). 

Consultantii nostrii va stau la dispozitie intr-o sesiune exclusiva de 60 de minute, beneficiind de consiliere specializata in alegerea rochiei mult visata, in functie de dorintele dumneavoastra!


Programează-te pentru probă apasând pe butonul "Programează-te pentru probă" de mai jos sau trimițându-ne un email cu subiectul Solicitare pentru Esposa – Bridal Boutique la una din adresele denisa@nuntacrunta.ro sau ilinca@nuntacrunta.ro. Ne găsești și pe WhatsApp la numărul 0724 531 294.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Programează-te pentru probă

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata