SaveTheDate 

Formatie de nunta din Constanta (prestează oriunde în țară)

SaveTheDate.ro pune la dispoziția cuplurilor o intreagă listă de servicii disponibilă în zona Constanța, București, Ilfov, Galați, Slobozia, Călărași Brăila, Tulcea:

DJ

Este persoana care coordonează întregul eveniment, acesta este cel care se asigură că genurile muzicale sunt pe gustul tuturor invitațiilor, alternând genurile pentru a acoperi toate cerințele invitațiilor. Un DJ profesionist va asigura succesul unui eveniment, indiferent de genul acestuia și va lăsa o amintire plăcută tuturor participanților.


MC

Acesta, mai presus de orice este un entertainer în adevăratul sens al cuvântului. Pe lângă DJ, el este cel de care depinde atmosfera evenimentului, cu cât acesta este mai bun și mai implicat, cu atât evenimentul va fi unul de succes.


Saxofonist

Va crea o atmosferă aparte, selectă, iar muzica și timbrul unui saxofon, sunt cu siguranță unice, inconfundabile și de neînlocuit. Astfel veți putea să dansați pe muzica preferată, să ciocniți un pahar de șampanie sau să socializați în improvizațiile unui saxofonist de excepție, într-un cadru unic, select pe o muzică în surdină cântată la saxofon.


Trompetist

Acesta va crea o atmosferă unică la eveniment, prin notele sale muzicale reușind să producă un moment cu adevărat special pentru toți invitații.


Sunet

Sunetul este esențial pentru orice eveniment. Dacă nu există un sistem de sonorizare eficient este posibil ca muzica să nu se audă bine, transformând evenimentul dintr-unul perfect, într-unul ce îi va face pe invitați să aibă amintiri neplăcute. Noi vă oferim cele mai bune sisteme, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie unul memorabil, folosind vârful de gamă în acest domeniu.


Lumini

Iluminarea evenimentului este atât de fundamentală și totuși atât de des neglijată. Atenția la detalii face diferența între un eveniment mediu și unul extraordinar. Prin noi vă puteți asigura că evenimentul dumneavoastră o să se ridice la așteptările tuturor, tocmai de aceea vă oferim diferite soluții pentru un spectacol de lumini ideal pentru locația aleasă.


Scenă

Pur și simplu face ca evenimentul să decurgă întocmai planului, aceasta oferă mult mai mult loc pentru DJ sau band, punându-i pe aceștia într-un loc în care să fie vizibili pentru toți invitații.


Ecran LED

Folosite pentru proiectarea unor imagini, păstrează luminozitatea indiferent de lumina ambientală sau lumina naturală. Acestea au capacitatea de a produce o imagine mai vibrantă și cu un impact mai bun pentru toți spectatorii.


Violoniști

Există ceva despre sunetul de vioară care emană doar romantism, perfect pentru orice gen de eveniment. Violoniștii pot primii oaspeții, încântându-i cu notele elegante produse de instrumentele acestora.


Band/Artist

Prezența fizică a unor artiști, frumusețea și talentul acestora aduc un plus de vitalitate, energie și diversitate, iar invitații tind să se simtă mai confortabil. Muzica live fiind mult mai apreciată de cei ce preferă autenticitatea.


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata