Cezar Music Band 

Formatie de nunta din Bucuresti (prestează oriunde în țară)

Are muzica in sange inca din copilarie primind si porecla de "Ceasornicul cartierului" deoarece, inainte de a pleca la scoala, isi trezea vecinii cantand pe balcon. Parintii au observat atunci talenul fiului lor fata de muzica si l-au inscris la Scoala Populara de Arta din Deva.
Este un tanar cantaret, care transforma muzica intr-un adevarat spectacol . Are cunostinte de pian si acordeon, stapaneste arta comunicarii, socializeaza usor, are simtul umorului bine dezvoltat.

Mai tarziu, a continuat studiile la Conservatorul din Timisoara la sectia pian si canto sub indrumarea domnului profesor Igor Mitrovici, urmand ca in 2007 sa obtina « Atestatul de cantaret liber profesionist » recunoscut de Ministerul Culturii si Cultelor.

Primul contact cu scena l-a avut in 2002 cu trupa "Love & Hate". Au urmat semifinala Popstars la Pro TV, trupa Contrast in 2004 si in perioada 2006 - 2007 a facut backing vocals pentru proiectul Celia. 

Cezar Music Band are propriile piese, urmate de clipuri ce pot fi vizualizate pe canalul de youtube:  "Happiness Pill" si "Shake it mama".

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata