A&G Events 

Locatie de nunta din Timisoara cu prețuri începând de la 200 RON și o capacitate maximă de 200 locuri

 Fiecare cuplu are o poveste specială și dorește să o împărtășească prin realizarea unei nunți că-n povești. Însă, uneori planificarea unui eveniment major precum nuntă poate deveni o mare problemă pentru miri. Punerea la punct a celor mai mici și nesemnificative detalii pot umbri bucuria. Momentul mult așteptat se transformă într-un basm cu prinți și prințese sau nu. 
  
 Când marele DA a fost spus, tensiunea și emoțiile devin mai intense și nimeni nu-și dorește o nuntă ratată. A&G Events poate ajută atât mîrîi pentru a-și organiza o nuntă că la carte, dar și proaspatii părinți, pentru a planifica botezul copilului. 
  
 O nuntă reușită are nevoie de organizatori buni și de servicii de înaltă calitate. Sală în cadrul căreia va avea loc nuntă sau botezul trebuie amenajată cu grijă, dar mai ales să dispună de un număr de locuri acceptabil. A&G Events vine în întâmpinarea clienților cu două săli: una mică ce are o capacitate de 80 de locuri și o sală mare ce dispune de 200 de locuri. Mai mult de atât, echipă A&G Events se ocupă de decorarea meselor invitaților și a celor de șampanie. La cererea dumneavoastră, sonorizarea poate fi asigurată de A&G Events. 
  
 Pe lângă sală, decor sau număr de locuri, meniurile ocupă un loc special în organizarea unui eveniment. Meniul Clasic, Lux sau Royal sunt puse la dispoziția dumneavoastră de către A&G Events. De asemenea, prețul unui meniu este accesibil oricărui buzunar. 
  
 A&G Events Timișoara are grijă de miri, părinți, dar și de invitați. Detaliile fac diferență, iar calitatea serviciilor ne recomanda. Entuziasmata, încrezătoare și dispusă să ajute pe oricine, echipă A&G Events Timișoara este un prieten de nădejde, oferind strălucire evenimentului dumneavoastră. 

Verifică disponibilitatea apasând pe butonul "Verifică disponibilitatea" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Verifică disponibilitatea

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata