Hotel Ambassador 

Locatie de nunta din Timisoara cu o capacitate maximă de 150 locuri

În incinta Hotelului Ambassador pot fi organizate o serie întreagă de evenimente cu caracter special, care marchează momentele de neuitat ale vieții dumneavoastră.


Cele trei săli ale hotelului de 3 stele: InStyle, Doria și Ambassador oferă cu generozitate ambientul rafinat și elegant și toate dotările de care este nevoie pentru organizarea unor petreceri de neuitat. Sălile destinate organizării evenimentelor pot găzdui și office party-uri, team building-uri sau prezentări de companie, care pot beneficia de întreaga dotare tehnică a hotelului: proiectoare, sonorizare, flip-chart, acces la internet.


În plus, pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră, momentele de neuitat pot fi imortalizate, hotelul oferind clienților săi servicii foto profesionale și sonorizare de calitate.


Și, pentru a conferi o notă aparte întregii atmosfere, mai cu seamă dacă este vorba despre organizarea unei nunți, puteți avea posibilitatea de a închiria chiar și o limuzină, care va contribui, prin aerul ei retro și prin luxul oferit, la crearea unei atmosfere de fast hollywoodian de neuitat pentru nunta dumneavoastră.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Verifică disponibilitatea

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata