Swiss Ballroom Events 

Locatie de nunta din Timisoara cu prețuri începând de la 195 RON și o capacitate maximă de 230 locuri

Vă punem la dispoziție două săli pentru evenimente, Swiss Wedding Hall și Swiss Wedding Hall Junior, dotate cu mobilier și accesorii de lux , dar și cu cele mai performante sisteme de sonorizare.

De asemenea, dispunem și de un Lounge Bar pentru a vă bucura de un cocktail sau de un pahar de vin de calitate, alături de preparatele variate, de top, pe care le găsiți în meniurile noastre. Parcarea generoasă din curtea interioară a clubului, personalul calificat care vă stă la dispoziţie, internetul wireless, bucătăria rafinată și cockteilurile sofisticate vă stau la dispoziţie.

Filosofia după care ne ghidăm presupune să ne bucurăm de tot ceea ce dă sens existenței noastre, iar celebrarea evenimentelor importante din viața noastră este, credem noi, esențială. La fel ca și alegerea persoanelor alături de care dorim să petrecem, dar și a locului pe care îl alegem. De aceea, misiunea noastră principlă este să ne facem clienții fericiți. Odată ce aţi fost oaspetele nostru veţi reveni, pentru că aici, totul este la superlativ.

Verifică disponibilitatea apasând pe butonul "Verifică disponibilitatea" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Verifică disponibilitatea

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata