TAPO Events 

Locatie de nunta din Bucuresti cu prețuri începând de la 80 EUR și o capacitate maximă de 150 locuri

La nueva cultura sensorial – transpunem deviza care ne-a ghidat in cei  5 ani ani de TAPO in toate detaliile atat de importante in organizarea cu success a oricarui tip de eveniment. Chiar daca vorbim despre o nunta, o aniversare, lansare de produs sau o cina speciala pentru partenerii tai, punem la bataie toata expertiza echipei noastre pentru a combina perfect ingredientele necesare unui eveniment reusit: mancare, atmosfera, servicii si accesibilitate.


Printre zecile de avantaje pe care le ofera spatiul Tapo se numara si unele dintre cele mai cautate facilitati pe care suntem siguri ca ti le doresti pentru desfasurarea evenimentului tau:

- Amplasare – in mijlocul naturii intr-o zona centrala din Bucuresti

- Experienta culinara – Menu-urile special create de Chef Martin, bucatar cu experienta in bucatarii de top de peste 10 ani

- Parcare, terasa, geamuri ample cu deschidere catre gradina, echipamente tehnice de ultima generatie 

- Décor eclectic cu accente moderniste si industriale ce te vor ajuta sa creezi o atmosfera aparte si iti va usura cu mult povara cautarii unui décor potrivit evenimentului tau.

- Echipa dedicata cu experienta a sute de Evenimente organizate cu succes.


Si pentru a completa cu brio lista de atuu-uri, flexibilitatea si deschiderea catre orice cerinta speciala sau atipica este maxima si alaturi de noi veti gasi toate solutiile personalizate si adaptate dorintelor si asteptarilor voastre.


Locatii:

- Topo Lounge, poate acomoda pana la 150 de persoane, access la terasa acoperita pentru un maxim de 30 de persoane. Décor eclectic, instalatie de iluminare si sonorizare, zona de bar ampla, mobilier modular.

- Secret Spot by Tapo, poate acomoda pana la 50 de persoane atat in interior cat si in gradina. Décor industrial cu mici accente moderne si romantice, cadru natural cu copaci, luminite si mobilier atipic.Verifică disponibilitatea apasând pe butonul "Verifică disponibilitatea" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Verifică disponibilitatea

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata