Salon du Mariage

0 recenzii

Locatie de nunta din Bucuresti cu o capacitate maximă de 400 locuri

Descriere

Se spune ca afacerile in familie nu  sunt… recomandate, insa in cazul nostru aceasta a fost reteta succesului! ”Salon du Mariage” este un business de familie, care a inceput in anul 2000, initial dintr-o nevoie personala, dar a crescut timp de aproape 20 de ani, odata cu nevoile clientilor nostri.


Atunci cand am inceput sa cautam un salon pentru propria nunta, ne-am dat seama de provocarile pe care le intampina viitorii miri si de cat de greu este sa gasesti o locatie care sa iti satisfaca macar nevoile de baza: intimitatea evenimentului, o sala in care toti invitatii sa se simta inclusi, in care sa poti respira si in care invitatii tai sa se poata distra in voie, posibilitatea de a personaliza incaperea in functie de tema dorita (nu in functie de ”imaginatia” proprietarilor), mancare proaspata si servire rapida si de calitate etc.


Toate aceste greutati s-au transformat in motivatie si, in anul 2009, am decis sa ne construim singuri propriul salon pentru nunta, exact asa cum ne-am fi dorit sa il gasim in cautarile noastre! Am facut acest lucru reinventand fostul “Popas Saftica” (restaurant si motel infiintat in 1965). Am administrat acest popas in calitate de chiriasi din anul 1990, iar din 2002 am devenit proprietari.


Treptat, in functie de feedbackul primit de la clienti si de evolutia pietei, ne-am extins si am reusit ca astazi sa putem oferi, intr-un singur loc, absolut tot ce este nevoie pentru un eveniment ultra all inclusive – de la organizare, decorare, bucatarie proprie si servicii logistice complete, la transport, parcare si cazare – totul la cel mai bun raport calitate – pret si la cele mai inalte standarde de profesionalism (descopera aici toate avantajele pe care le ai atunci cand ne alegi!)


Cu peste 1500 de nunti si evenimente organizate, Salon du Mariage este una dintre cele mai bune locatii de nunti si evenimente din Bucuresti si Ilfov, iar motivatia noastra sunt toti clientii care ne-au ales si care au revenit de fiecare data cand au dorit sa sarbatoreasca un nou eveniment important din viata lor!


Promisiunea pe care le-o facem atat lor, cat si noua:


Salon du Mariage va fi aici si peste 50 de ani si ii asteapta cu drag pentru Nunta de Aur!

Capacitate: 70 - 400

Tip: Resort

Stil: Modern

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta
Verifică disponibilitatea

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata