WeddInk 

Invitatii de nunta din Paris cu prețuri începând de la 5,5 lei (livrare în toată țara)

WeddInk a pornit de la ideea de a-mi face singură invitațiile la propria nuntă, de la pasiunea pentru tot ce înseamnă hârtie, sigilii din ceară, detalii, grafică și design. Creem cu răbdare, ne jucăm cu clasicul și simplitatea și ne punem amprenta muncii prin calitatea produsului finit. 


Noi vă punem la dispoziție o gamă de invitații cu design predefinit iar dacă modelele noastre nu reflectă viziunea nunții dumneavoastră vă oferim opțiunea de a vă personaliza propriile invitații. 


Activăm în Franța, la doi pași de Paris și acest fapt ne oferă posibilitatea de a lucra cu materiale de calitate, 100% fabricate aici. Acest lucru nu ne împiedică să creem pentru voi în timp util și să livrăm coletele cu promptitudine. 


Prețul invitațiilor este stabilit în funcție de tipul de hârtie, de detalii precum sigiliu din ceara, foliere aurie, banda de matase, de satin sau fir de hârtie, etc. Plicurile noastre sunt in totalitate facute de noi, masurate, taiate si lipite, intr-o gama larga de culori. Invitațiile pornesc de la 5.5 ron si pot ajunge pana la 13.0 ron. Gasiti mai multe modele si preturile acestora pe site https://www.weddink.ro/Nu ezitati sa ne scrieti pentru orice detalii.

Iuliana Porusniuc

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata