Lorand Quest Photographer 

Fotograf de nunta din Timisoara cu prețuri începând de la 600 EUR (prestează oriunde în țară)

Sunt Lorand, un om care încearcă să crească prin oamenii și experiențele care îmi apar în cale și am ales ca drum de explorare surprinderea esenței umane în fotografie.


 Îmi place să simt energia evenimentelor pe care le fotografiez într-un stil documentaristic, fără a interveni prea mult în desfășurarea evenimentelor.

 Totul se întâmplă natural și organic atunci când sunt în spatele aparatului de fotografiat. Reușesc să surprind momentele spontane, trăirile reale și dinamismul clipei pentru că empatizez cu oamenii și emoțiile lor, analizez cu răbdare cadrele și experimentez permanent cu mine însumi.


 Am o rază variată de pasiuni și hobbyuri, care mă ajută să înțeleg în profunzime diferite tipuri umane. Călătoresc prin lume cu aparatul de fotografiat în mână, mă încarc în natură, pe munți, pe motocicletă, sunt mereu deschis să înțeleg oamenii în aspectele lor cele mai complexe și să construim ceva împreună.


 Am ales ca activitate principală fotografia de evenimente, în special cea de nuntă, pentru că hrănește o anumită energie pozitivă și un optimism molipsitor. Îmi place să lucrez cu oameni tineri, care apreciază arta, oameni care investesc mai mult în experiențe decât în lucruri materiale și care sunt deschiși spre a da autenticitate propriei vieți.


 Stilul meu non-intruziv de a da culoare și contrast evenimentelor prin cadrele pe care le surprind curge în aceeași direcție cu dorința clientului de a fi el însuși, de a ieși din tipare și de a-și exprima sentimentele într-un mod care îl reprezintă.

 În Timișoara sau în oricare oraș care îți e apropiat de suflet, putem crea împreună cadrele perfecte, care să surprindă emoția momentelor importante, cadre la care să te uiți cu drag și nostalgie peste ani.


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Andrei V.

5

Un fotograf foarte implicat in tot ceea ce face. Recomand oricand! ;


Jun 4, 2019

Slagian P.

5

Fotograf foarte pasionat de munca lui si o persoana extraordinara


Jun 2, 2019

Sorina S.

5

Ce sa va spun despre Lorand ? Ne-a fost recomandat pentru nunta si am uitat complet de recomandare. :) Dupa vreo luna de sunat la diversi fotografi (multi dintre care trebuiau "luati cu pita"), ne-am adus aminte ca mai era cineva cu care nu am vorbit. L-am sunat, ne-am intalnit cu el si dupa intalnire ne-am spus ca am nimerit ce am vrut: un artist ! :) Este genul de fotograf pe care nu il simti in jurul tau dar care prinde niste cadre superbe. E un tip serios, profesionist si foarte placut ! Uitati-va si voi ce poze face omul ! :


Mar 21, 2018

Mihai L.

5

Poze foarte frumoase și momente foarte bine surprinse, cu un comportament deloc invaziv, în timp ce toate sfaturile potrivite nu lipsesc, când este cazul


Apr 13, 2018

Corina T.

5

Lorand Szazi este un fotograf profesionist care iubește ceea ce face. Îl recomand cu drag


Feb 16, 2018

Cristian N.

5

Poze frumoase, foarte creativ în a surprinde diverse ipostaze în evenimente. Capturează foarte bine instantaneul și toată energia momentului


May 7, 2018

Diana R.

5

Lorand a fotografiat botezul fiicei noastre si ne plac mult pozele sale originale si dinamice. Il recomandam cu drag celor care doresc sa ramana cu amintiri frumoase si inedite de la evenimentul lor


May 10, 2018

Gina D.

5

The best one! Recomand cu drag


Sep 17, 2018

Elena P.

5

Fotograful Lorand Szazi din Timisoara se diferentiaza in peisajul artistic banatean prin profesionalism, creativitate, spontaneitate si adaptabilitate la situatii. Am colaborat cu el la numeroase evenimente artistice, unde si-a facut treaba excelent, in mod foarte discret, lucru extrem de pretios, fiind vorba de concerte de muzica clasica, unde linistea este un element important. O calitate importanta a omului Lorand Szazi este seriozitatea in tot ceea ce face. FIe ca este vorba de concerte, petreceri, nunti, botezuri, evenimente sportive sau orice altceva, Lorand Szazi este dedicat total, incearca sa capteze in imagini fiecare moment important, sa surprinda emotia, sa prinda momente inedite, care te vor face sa zambesti de fiecare data cand le vei revedea. Il recomand cu caldura pe fotograful Lorand Szazi pentru orice tip de eveniment pe care vreti sa il aveti surprins in fotografii


Jun 15, 2018

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Lorand Quest Photographer

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata