Anita Bejenaru 

Fotograf de nunta din Timisoara cu prețuri începând de la 500 EUR (prestează oriunde în țară)

I don't capture photos, I capture priceless memories! 

Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Irina C.

5

Anita este fotograful perfect! Știe să surprindă emoția ca nimeni altul. Implicată, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu voie bună, scoate ce e mai bun din tine. Ne-am dorit un profesionist, ai fost alegerea perfectă! Îți mulțumim din suflet că ai conturat toate clipele de bucurie şi emoție! Nunta noastră nu ar fi fost la fel fără tine! ?


Aug 4, 2019

Simona A.

5

Da! Un fotograf de nota 10+.. Pentru: implicare și pasiune, calitatea pozelor, respectul pentru clienți și ale lor "doleante"/ cerințe, creativitate, rabdarea si energia pe care o emana. Toate duc la un rezultat ce ne aduce zambetul pe buze. Și asta ne dorim cu totii, nu-i asa ?


Jul 27, 2016

Adela Z.

5

O recomand cu multa incredere! Foarte profi, rabdatoare si simpatica, pozele au iesit minunat si au fost livrate rapid! :)


Sep 1, 2017

Cosmin

5


Jul 18, 2019

Andreea M.

5

Love everything about her! Work, talent, dedication and sparkly personality that puts you in the right mood for any photo <


Apr 12, 2019

Andreea G.

5

Anita are un ochi desavarsit de artist si o exuberanta contagioasa ce te face sa uiti de emotii in fata camerei. Iti multumim, Anita, pentru fotografiile minunate, ne-am bucurat sa te avem aproape si asteptam cu drag sa ne vedem din nou


Jul 17, 2019

Dragulescu

5

Anita captures emotions, not just people or moments in life. Her photos have something unique that makes you experience joy, love and whatever feeling transcends in the moments that she manages to capture. I have never felt more beautiful or unique as when she photographs me! And so, if you also want to have tiny pieces of time forever imortalized in beautiful pictures call Anita and see for yourself the magic that she creates!!!❤


Jul 19, 2019

Laura M.

5

Anita makes wonders out of anything. She manages to see only the beauty in you and this is what her camera captures.


Aug 4, 2019

Cristina B.

5

Datorita ei o sa admir cu drag pozele de nunta si peste 50 de ani! Naturalete, spontaneitate si creativitate! Recomand cu mult drag!


Aug 4, 2019

Alina N.

5

Cele mai frumoase poze ale mele sunt cu Anita!! Sunt incantata de serviciile ei, imaginatia si viziunea cu care am dus la capat proiectele impreuna! Mereu m-a surprins in mod placut!!


Nov 26, 2016

Marya S.

5

Pentru cele mai frumoase poze, o recomand cu drag pe Anita. Ea pune mult suflet in tot ceea ce face


Aug 4, 2019

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata