Calin Vurdea 

Fotograf de nunta din Timisoara cu prețuri începând de la 500 EUR (prestează oriunde în țară)

Nu vreau sa incep cu “Numele meu e….”, prea clasic, prea stereotipic, prea banal. In schimb as vrea sa va spun ca m-am indragostit de fotografia de eveniment imediat dupa nunta mea, fiind sustinut si de sotia mea, Andrea, cu care impartasesc aceasta pasiune. Sunt din Arad, insa majoritatea evenimentelor le am in Timisoara, fiind disponibil la deplasari oriunde.


Fotografia pentru mine este o arta, este arta de a surprinde acel sentiment, acel moment sublim si de a-l impartasi cu voi, pentru ca toata lumea sa traiasca alaturi de voi acel moment, indiferent daca au fost acolo sau nu. Si in fond, ce ne raman dupa ani si ani daca nu amintirile? Ce poate fi mai frumos decat sa scoti acel album foto din raft, si sa iti aduci aminte de clipele minunate petrecute cu 20 de ani in urma?


Desi aceasta pagina ar fi trebuit sa va spuna cat sunt eu de bun si ce aparatura sofisticata am, sau alte detalii tehnice pe care probabil ca nu le cunoasteti, eu prefer sa va spun ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, iar dragostea voastra va face mai frumosi decat orice aparatura ar putea surprinde. Tot ce pot sa va spun este ca imi doresc ca fotografiile mele sa vorbeasca despre voi, asa cum sunteti, unici, adevarati, adica voi. True, Unique. You. "


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Iulian Branzescu

5

A fost totul la superlativ! Ne-a ajutat mult, nu doar cu privire la fotografii! Foarte de treaba, putem doar sa il recomandam!


Jul 3, 2019

Andreas Istrate

5

Recomand!


Apr 19, 2019

Ionel Verzan

5

Ne-am simtit foarte bine alaturi de ei, nu am avut emotii. Poze primite la timp, totul ok, ce sa mai spunem, de recomandat!


Apr 9, 2017

Bitis Lidia

5

Fotograful este o componenta a nuntii. Calin ne-a fost alaturi cu sfaturi si voie buna astfel incat nunta noastra a fost exact asa cum ne-am asteptat. Multumim Calin pentru pozele si experienta placuta.


Jul 12, 2019

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata