Pyro-Technic 

Divertisment pentru nunta din Timisoara

Pyro-Technic Transilvania se bucura de succes inca din anul 1998, fiind una dintre promotoarele evenimentelor pirotehnice de succes din Romania.

Inventate in China in secolul al-XII-lea, pentru a pune pe fuga spiritele rele, focurile de artificii simbolizeaza, astazi, prosperitatea si bucuria. Fie ca este vorba de o zi nationala, un eveniment sportiv, revelion, nunta sau orice alt moment important din viata, toate au ca numitor comun focul de artificii. In acest sens, noi imaginam si punem in scena spectacole pirotehnice care prin originalitatea si generozitatea efectelor transpuse ideal pe arii muzicale preferate, va vor taia rasuflarea. Stabilitatea si dezvoltarea noastra ca organizatori de spectacole pirotehnice pe piata internationala, au fost sustinute de calitatea ireprosabila a serviciilor, de stiinta de a crea opere de arta pe cer, precum si de investitiile sustinute in tehnologia de ultima ora.


Va stam la dispozitie in orice punct al tarii pentru a va oferi cele captivante momente cu:


  • Focuri de artificii
  • Artificii piromuzicale
  • Artificii de interior
  • Fum greu
  • Jeturi cu CO2 
  • Aruncatoare de flacari
  • Tunuri de confetti
  • Proiectoare cu scantei


Marja de pret a pachetelor oferite variaza intre 100 si 5000 de euro. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos sau trimițându-ne un email cu subiectul Solicitare pentru Pyro-Technic la una din adresele denisa@nuntacrunta.ro sau ilinca@nuntacrunta.ro. Ne găsești și pe WhatsApp la numărul 0724 531 294.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata