SaveTheDate 

Divertisment pentru nunta din Constanta

Echipa SaveTheDate pune la dispositia cuplurilor o serie de servicii de divertisment  mult dorite de multi dintre noi:

Artificii de Interior Un must-have al oricărui eveniment, fie că vorbim despre dansul mirilor, fie că vorbim despre prezentarea tortului, artificiile de interior sunt nelipsite din cadrul oricărui eveniment. Artificii de Exterior Oferă un efect impresionant și pot fi folosite la orice tip de eveniment, efectul acestora este unul de lungă durată și poate oferi o experiență plăcută oricărui invitat, indiferent de vârsta acestuia. Tun cu Confetti Creează o imagine specială, unică și de mare impact, pe care orice fotograf o va pune în valoare. Este cea mai nouă și mai elegantă metodă de a deschide seara la o nuntă și o putem recomanda și pentru momentul servirii tortului. Fum Greu Creează un efect special pentru dansul mirilor, prezentarea tortului etc. Porumbei Sunt folosiți la orice tip de eveniment: aniversări, deschideri de magazin, evenimente sportive, nunți și multe altele. Sunt un simbol al speranței, al iubirii, eliberarea lor va fi un moment frumos, iar pozele vor arăta spectaculos. Mașină de Baloane Folosită la orice tip de eveniment creează o atmosferă spectaculoasă și atrăgătoare, indiferent de vârstă.


Dansatori Ei vor crea și vor întreține atmosfera și în afară de dansurile lor profesioniste cel mai impresionant aspect este acela că în show-urile lor pot exista părți în care ei implică în spectacol și invitații tăi, ridicându-i la dans. Hostess Sunt persoanele ce se ocupă de o primire ca la carte a invitaților, cu un zâmbet larg și cu o atenție sporită vor fi cele ce se ocupă de bunăstarea invitaților, asigurându-se că aceștia cunosc întocmai locurile la masă și toate serviciile de care beneficiază. Coregraf Un dansator de excepție, ce se va asigura că dansul mirilor va fi exact cel visat, chiar și de cei mai neîndemânatici.


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata