PICBOOTH 

Divertisment pentru nunta din Bucuresti cu prețuri începând de la 1100 lei (prestează oriunde în țară)

Fiecare poza are in spate o poveste de spus. Indiferent de specificul evenimentului, noi suntem intotdeauna pregatiti sa inveselim atmosfera cu tot arsenalul nostru de distractie: poze nelimitate, accesorii amuzante, mesaje si fundaluri personalizate si bineinteles grafica creata special pentru fiecare evenimente in parte.


Unde ne gasesti?


Avem echipa in Bucuresti si Ialomita iar in aceste zone transportul este gratuit! Suntem dispusi sa facem evenimente memorabile in toata Romania, de aceea ne deplasam in toate orasele cu asigurarea costurilor de transport.


Oferta cabina foto PICBOOTH


Pentru ca toti clientii sunt la fel de importanti, pachetele noastre sunt all-inclusive. Avem pachete de 4, 6, 8 ore sau chiar toata durata evenimentului. Pentru cei care doresc ceva memorabil va putem pune la dispozitie servicii extra.


Preturi: 


Pachet 4 Ore - 1.100 Lei

Pachet 6 Ore - 1.300 Lei

Pachet 8 Ore - 1.500 Lei

Pachet Full Event - 1950 Lei


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos sau trimițându-ne un email cu subiectul Solicitare pentru PICBOOTH la una din adresele denisa@nuntacrunta.ro sau ilinca@nuntacrunta.ro. Ne găsești și pe WhatsApp la numărul 0724 531 294.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata