Nuntă pe Pânză 

Divertisment pentru nunta din Bucuresti cu prețuri începând de la 600 euro (prestează oriunde în țară)

Un tablou de nuntă! Ce idee!Nuntă pe Panză este un proiect nou care propune pictura ca formă de imortalizare evenimentului într-o manieră unică, un mod special de divertisment. Invită un pictor cu paletă și șevalet la nunta ta și privește culoarea cum se așterne pe o pânză care va rămâne noii familii ca o mărturie pictată a acestui frumos moment!


Pictorul vine cu câteva ore înaintea invitaților pentru amplasarea șevaletului, schițe și pictarea ambientului. Spațiul necesar de amplasare este de 2 m2 și este nevoie de o masă și o priză.

Invitații ajung la locație și sunt pictați pe parcursul petrecerii în diverse ipostaze, în care fiecare se va recunoaște chiar și peste ani. Accentul cade pe miri, care sunt pictați cu un plus de detaliu, fiind centrul de interes.


Dimensiunea tabloului este 120x70cm (1 m2) și este pictat pe toată durata evenimentului în culori acrilice pe pânză de bumbac, montată pe sașiu de lemn. Vopselurile, panza și pensulele folosite in actul artistic sunt toate de cel mai înalt standard de calitate.

Invitații privesc cum se formează imaginea, îi incită faptul că se vor regăsi în tablou și interacționează cu pictorul pe durata serii, vin în jurul șevaletului mereu, iar la final vă vor felicita pentru că le-ați oferit această experiență specială.


Artistul plastic înregistrează atent toate momentele și fazele, pentru că amintirea să fie cât mai vie, multitudinea de elemente și numarul de personaje fiind impresionante pentru o pictură într-un timp atât de scurt.


Este o modalitate eficientă de a acorda atenție tuturor invitaților, ei știind că au fost “pictați” la voi la eveniment, un lucru atât de rar și memorabil încât își vor aduce aminte cu zâmbetul pe buze de nunta voastră. 


Tabloul evenimentului tău, pictat în timp real - o amintire inedită pentru miri invitați și generațiile următoare, care vă va aduce un sentiment plăcut de fiecare dată când îl contemplați!


Serviciul se desfășoară pe parcursul a 10-12 ore deoarece tabloul începe înainte că invitații să ajungă la locație iar la final, tabloul vă fi gata de înrămare și pus pe perete.Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata