SARTO bespoke 

Costume de mire din Bucuresti cu prețuri începând de la 3000 RON

SARTO bespoke este singurul loc din București care oferă toate cele 3 servicii-etalon în vestimentația masculină: bespoke, made-to-measure și ready-to-wear. Aici, bărbații pot alege perfecțiunea ținutelor construite de la zero de către croitori cu peste 30 de ani de experiență sau pot alege soluții alternative, potrivite pentru scopul și preferințele lor.


Fiecare costum este atent completat cu toate accesoriile necesare: pantofi Loake Shoemakers de o calitate excepțională, papioane și batiste din mătase naturală, butoni din argint masiv, bretele din mătase, cașmir etc.


Totodată, consilieri specializați cu o experiență semnificativă în domeniu vă stau la dispoziție cu sfaturi, idei și recomandări personalizate. Astfel, fie că vă doriți o abordare clasică și rafinată sau una originală și nonconformistă, specialiștii SARTO bespoke au grijă ca rezultatul final să fie conform nevoilor, așteptărilor și dorințelor voastre.


Programează-te pentru probă apasând pe butonul "Programează-te pentru probă" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Programează-te pentru probă

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata