SaveTheDate 

Torturi si deserturi de nunta din Constanta

Tort Acest element va fi cu siguranță în centrul atenției, tocmai din acest motiv el trebuie să fie grandios și foarte gustos, prezentarea este la fel de importantă și trebuie făcută într-un cadru festiv.


Candy Bar Folosit pentru a îndulci toți participanții la eveniment, dar și pentru a crea un cadru excelent pentru poze. Acesta este printre cele mai importante elemente pentru un eveniment reușit.


Fruit Bar

Acesta este unul din cele mai cerute elemente la evenimente, tocmai datorită prospețimii pe care o oferă și mai ales aspectului plăcut creat de cromatica și nuanțele puternice ale fructelor, dar și operelor de artă create de maeștrii în arta sculptatului în fructe.

Cheese Bar Este cel mai nou trend în materie de evenimente, tocmai prin faptul că aduce rafinamentul și gustul franțuzesc, gust care îi va încânta până și pe cei mai pretențioși oaspeți. Prosecco Bar Creează un mediu elegant de primire a oaspeților, unde aceștia se pot bucura de un pahar de Prosecco. Free Bar Fie că vorbim de cocktail-uri, shot-uri, băuturi răcoritoare sau orice altă combinație, barmanii noștrii profesioniști vă vor sta la dispoziție pe întreg parcursul evenimentului cu un sortiment de băuturi rafinate. Lemonade Bar Varianta ideală pentru răcorirea unei atmosfere incendiare. Oferiți invitaților o surpriză fresh care se va dovedi foarte populară. Cigar Bar Un colț al gentlemanilor, care vor să se bucure de experiența oferită de un trabuc veritabil. Donut Bar Alternativa la fel de dulce a Candy Bar-ului, pentru cei ce vor să iasă din tiparele evenimentelor clasice, gogoșile oferă o notă de modernism evenimentului dumneavoastră. Fântână de ciocolată Indispensabilă oricărui iubitor de dulce. Aceasta va deveni punctul de atracție al petrecerii și va garanta reușita. Fântana de ciocolată vă permite savurarea deliciosului desert alături de fructe și nu numai. Fântână de șampanie Fără îndoială va atrage atenția tuturor invitaților ce doresc să servească un pahar de șampanie la sosire.
Aceasta lista de servicii se poate oferi în zona Constanța, București, Ilfov, Galați, Slobozia, Călărași Brăila, Tulcea.


Programează o degustare apasând pe butonul "Programează o degustare" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Programează o degustare

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata