2022 - Un nou an. O noua echipa . Nenumarate cai de explorat

Anamaria | 28 January 2022

Anul acesta sunt 4 ani de când ideea unei nunți necrunte s-a materializat în ceea ce este acum platforma NuntaCrunta.ro. 


Sunt 4 ani în care platforma a crescut, am devenit tot mai prezenți în social media, iar numărul furnizorilor dar și al mirilor care ni s-au alăturat a crescut încet încet. Ne-a speriat pandemia, dar am încercat să fim alături de miri cu informații actualizate care să îi ajute să își organizeze evenimentul în aceste vremuri incerte și s-a dovedit că am fost destul de căutați – iar asta ne bucură enorm ! 

În toată aceasta perioadă v-am arătat doar rezultatele muncii noastre, fără a dechide ușa în familia NuntăCruntă unde s-au întâmplat multe schimbări. E momentul să pătrundeți puțin în spatele scenei.

După aproape un an de la începerea proiectului Călin – omul nostru de baza de pe tehnic se retrage pentru că nu putea face fața și cu un job fulltime, însă logodnica lui Ilinca rămâne în proiect suplinind cu success plecarea lui Călin. Daniel și Andrei reușesc să îl aducă în echipă pe Vladimir care preia sarcinile lui Călin și aduce platforma la un alt nivel. 


După plecare și a lui Daniel și Andrei proiectul se află într-o perioadă de cumpănă. Vladimir ne povestește puțin despre experiența sa legată de acest proiect în acea perioadă și mai departe:

“Pentru noi primul contact cu Nuntă Cruntă a fost unul neașteptat. Totul a început în 2019 cu un mesaj pe Linkedin pe care l-am primit de la Andrei, unul din co-fondatori și în care îmi propunea să mă alătur proiectului în calitate de dezvoltator web. Țin minte că m-a impresionat modul direct de abordare; mi-a explicat în câteva cuvinte despre ce e vorba și că au nevoie de un programator care să-l înlocuiască pe Călin, care nu mai putea continua în acest rol. A urmat un scurt "interviu" la o cafea cu echipa, unde ne-am cunoscut și ne-am dat imediat seama ca suntem pe aceeași lungime de unda. Mi-a plăcut în mod deosebit profesionalismul și spiritul de echipă pe care l-am intâlnit în familia Nuntă Cruntă. Fast-forward către 2022, Daniel și Andrei s-au retras din echipă pentru a avea mai mult timp pentru pasiunea lor legată de domeniul recrutării, iar Ilinca și cu mine am dus mai departe proiectul, care acum se bucura de peste 4000 de vizitatori lunar. 


Denisa și Vladimir


Denisa, prietena mea, s-a alăturat echipei în 2021, după terminarea unui program de master anevoios, care a ținut-o mai mereu ocupată până atunci. Venirea ei a fost ca o gură de aer pentru echipă, unde eu, Ilinca și Roxana cu greu făceam față taskurilor, în special pe partea de comunicare și marketing. Denisa a început prin a se ocupa de pagina noastră de Instagram, unde aveam atunci ambiția să atingem 1000 de followeri. Cu aportul postărilor pline de inspirație ale Denisei am reușit să ne îndeplinim obiectivul într-un timp foarte scurt. Succesul de pe Instagram nu ne-a adus doar followeri, ci a stârnit și interesul multor furnizori care între timp s-au alăturat platformei. Ca să întărim relația cu cei mai fideli dintre furnizorii cu care colaboram, am decis să îi răsplătim cu articole de promovare pe blog, pe care Denisa, alături de Ilinca, le-au scris cu multă măiestrie. Cum eu și Denisa am decis anul trecut să facem și noi pasul cel mare, am avut șansa să descoperim în ultimele luni cum e să vezi lucrurile din perspectiva mirilor, ceea ce credem că ne ajuta semnificativ să înțelegem mai bine ce își doresc cuplurile care ne viziteaza site-ul.”


În toată această perioadă Ilinca și Călin s-au căsătorit și au o fetița minunată pe nume Zoe, tocmai de aceea Ilinca momentan are focusul către bebelină si job-ul ei fulltime, însă ne sprijină moral și cu nenumărate idei atunci când ne împotmolim. 

Ilinca și Călin 


Echipa a fost completată cu succes de Roxana care alături de Ilinca și Vladimir au lucrat mult pe partea de dezvoltare și marketing, dar o las pe ea să vă povestească experiența ei în câteva cuvinte:

“Am fost cooptată în acest proiect în 2019, puțin înaintea pandemiei. Mi-a plăcut ideea de a avea toți furnizorii pentru nuntă într-un singur loc și m- am conectat bine cu Ilinca și Vladimir, care cu entuziasm, făceau parte din echipă la momentul respectiv.  Am început să creștem numărul de furnizori și categoriile de servicii prezente pe platformă.  De asemenea, am început să punem bazele magazinului online - proiect care sperăm că îl vom dezvolta curând. Bebe Victor îmi ocupă acum tot timpul și în perioada următoare voi fi "on hold" până se stabilizează apele. Sunt curioasă cum va arăta nuntacrunta.ro în următorii ani și sunt sigură că va crește alături de cuplurile care în sfârșit pot să se bucure de marele eveniment din viața lor după pauza din timpul pandemiei.😊 ”


Roxana și bebe Victor 


Despre mine- cea care scria de obicei pe blog – pot să vă spun că 2022 este un fresh start. Am pus pauză după ce am aflat că sunt însărcinată cu fetița cea mica pentru că nu putea să țin pasul cu postările regulate și cu viața de mămică într-o continuă schimbare. Cei doi năzdrăvani energetici (Luca- aproape 3 ani și Elena 1an 4 luni) încet încet îmi lasă timp să mă ocup și de pasiunile mele. Așadar în acest an plănuiesc subiecte de interes și postări constante. 

Anamaria - blog 


Acum că ați făcut cunoștință cu noua echipă, vă promitem să fim alături de miri și furnizori și în 2022, iar cea mai mare dorința a noastră rămâne aceea de a ajuta cât mai multe cupluri, așadar suntem aici să vă răspundem la întrebări, să vă ajutăm în planificare sau în găsirea de furnizori- deci nu ezitați să ne contacți pe email sau direct în platformă- vă răspundem cât de repede putem noi. 






Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata