Accesorii de păr pentru mireasă - pălăria

Ilinca | 12 January 2021

Încă plutește o incertitudine în aer legată de nunțile din 2021. Nunta în pandemie este în continuare actuală sau de domeniul trecutului? Vom putea avea nunți ca înainte  sau conceptul de micro-wedding va continua în acest an?

În pofida restricțiilor de anul trecut multe cupluri s-au căsătorit, iar toate miresele cu care am discutat despre cum a fost nunta au răspuns "Absolut perfectă!". Până la urmă totul ține de așteptări, iar o nuntă mică poate fi la fel de specială ca una cu sute de invitați. A avea mai puțini invitați face evenimentul mai intim, iar pentru mireasă toate detaliile devin mai importante.

Multe cupluri au ales să facă doar cununia civilă și să amâne cununia religioasă și petrecerea. În acest caz cununia civilă a devenit o primă parte a nunții, extrem de importantă, iar ținuta elementul central.


În următoarele articole vă propunem câteva idei legate de cununia civilă, mai precis, cum să accesorizezi o ținută pentru a te simți într-adevăr ca o mireasă (chiar dacă te văd doar viitorul tău soț și martorii).

În acest articol vom discuta despre pălării, un accesoriu de păr pentru o mireasă modernă, care își dorește o ținută de inspirație vintage sau foarte în tendințe.


Sursa  https://ro.pinterest.com/


O pălărie clasică, elegantă, care se potrivește perfect cu un costum sau cu o rochie sacou. De asemenea, poate fi purtată cu o ținută casual pentru a aduce un plus de elegantă. Adăugarea unui voal este acea notă extra pe care orice mireasă o merită.


Sursa https://ro.pinterest.com/pin/655203445786699914/


O pălărie cu voaletă aduce un aer elegant, feminin ținutei. Dacă ți se pare prea clasică combinată cu o rochie pe corp sau în formă de A, încearcă un sacou oversized sau de ce nu, chiar o geacă din jeans.


Sursa https://ro.pinterest.com/pin/655203445786700741/


Fii inventivă! Orice stil de pălărie din trecut (de exemplu toca anilor 40) poate aduce acel element surpriză ținutei pe care îl cauți cu o pălărie pentru mireasă.


Trei stiluri complet diferite de pălării, însă fiecare se îmbină perfect cu ținuta aleasă. Unde puteți găși pălării frumoase și de calitate în România? Noi vă propunem câteva branduri românești care realizează pălării pe comandă.


Pălării Maria Pălăria

Sursa https://www.instagram.com/p/B7uCHGdJSns/ 



Sursa https://www.instagram.com/p/B18mQBrISOh/



Sursa https://www.instagram.com/p/BygCRs9Cabi/?utm_source=ig_embed



Pălărie Accesorii Alese


Sursa https://accesoriialese.ro/palarii-mesaj/265-palarie-mesaj-dream-bride.html?search_query=palarie&results=61



Pălării Pălăria Dădârlat


Sursa https://palariadadarlat.ro/magazin/palarie-by-your-side-pictata-d80/



Sursa https://palariadadarlat.ro/magazin/palarie-mireasa-cu-perle-d81/



Sursa https://palariadadarlat.ro/magazin/palarie-mireasa-cu-sireag-de-perle-d84/



Pălării Glamadea


Sursa https://glamadea.ro/g/palarie-eleganta-model-ruslan-baginskiy-glamadea-lant-cristale-perle/


Orice tip de pălărie vei alege, aceasta va transforma o ținută frumoasă într-o ținută perfectă pentru cununia civilă. Știi alte pălării de calitate fabricate în România (sau nu)? Scrie-ne în comentarii și ajută viitoare miresele în căutarea ținutei perfecte!


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata