5 rochii pentru cununia civilă de la Noor Concept Store

Ilinca | 24 September 2020

Toamna asta calda si frumoasa este cu siguranta presarata de evenimente mici dar mult asteptate. In contextul actual, petrecerile la care luam parte parca sunt cu mult mai asteptate. 


Micro-evenimentele sunt acele esente tari din sticlutele mici. De ce spun asta ? Pentru ca la mare cautare sunt locurile relaxate ce ofera gradini sau terase mici ce sunt mult mai intime unde invitatii se pot vedea si pot comunica mult mai lejer , intr-un cadru mult mai familiar. Devin astfel evenimente de neuitat unde toti invitatii se simt bine si de unde pleaca cu amintiri minunate.


Invatam astfel cu totii sa ne adaptam si sa apreciem si mai tare ceea ce avem . Si daca tot am adus in discutie cuvantul “adaptare „-  lucrul  pe care orice mireasa il viseaza pentru ziua nuntii este rochia


Indiferent ca ne gandim la o rochie pentru petrecerea de nunta sau la o rochie pentru cununie ambele evenimente sunt deosebit de importante si trebuiesc  puse in lumina potrivita.

Astfel ca anul acesta lucrurile s-au simplificat un pic atunci cand esti limitat de dimensiunea evenimentului. Ceea ce trebuie sa ramana neatins consider ca este doza de eleganta si rafinament a tinutei alese.

 

Anul acesta am creat piese delicate , mult mai joviale care sa poata fi purtate cu usurinta la un eveniment in aer liber. Lungimea rochiilor au fost de cele mai multe ori midi sau pana la genunchi , pentru a permite miscarea in voie. Materialele naturale precum matasea , inul sau  bumbacul au inlocuit rochiile din tull sau dantela . De asemenea volanele, fundele, aplicatiile cusute manual menite  sa accentueze si sa deseneze intr-un mod cat mai feminin zone ale corpului.

 

Suprapuneri delicate de texturi au reprezentat accente de detalii extrem de incantatoare in crearea unei rochii de mireasa. Un aer boho-chic sau un mood minimalist sunt cele doua directii ce au  inlocuit cu succes tinutele glamouroase. Iata cateva piese de anul acesta pentru evenimentele restranse ce au avut loc:




Un deux-pieces din matase plin de volane suprapuse. Cu niste maneci ample, dar cu manseta strana pe incheietura si un decoleteu generos. Avantajul este ca imbracata in el te simti extrem de confortabil si este usor de accesorizat. Ceea ce este cu adevarat un plus , este faptul ca dupa eveniment piesele pot fi luate si separat.




O alta piesa minimalista si foarte romantica este aceasta rochie pe corp. Versatil la ea este faptul ca poate fi confectionata cu un umar gol sau dupa eveniment aceasta se poate scurta si poate fi purtata cu mai multa usurinta . Ceea ce este deosebit la acest produs este croiul in forma de spirala ce subtiaza si alungeste corpul.







O rochie atat de delicata unde elemente precum plisatul si broderia de dantela in contrast se imbina atat de frumos. Usoara, fina, feminina, sunt elemente definitorii pentru o zi atat de speciala.




Am mizat pe simplitate si aici , insa am adaugat volum pe maneca pentru un plus de eleganta . Linii curate , spate gol si texturi in contrast , fac din aceasta rochie o piesa foarte usor de purtat .



Ultima tinuta este o rochie cu croi „A”  din material texturat .Desi simpla la o prima vedere,pretiozitatea rochiei este data de multitudinea de funde  si de volumul fustei .


Fiecare rochie manufacturata  in atelier povesteste frumos despre personalitatea fiecarei mirese si ii contureaza emotia si bucuria evenimetului. 


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata