Nuntă în vie Boho-Chic

Ilinca | 06 September 2020

Data – 7 septembrie 2019


Despre noi

Rafaela – Specialist Marketing si Comunicare

Claudiu – Consultant IT


TEMA
 Vineyard Boho-Chic, Nunta-n vie


LOCATIA

Thesaurus Wines, Buzias, Timis

Ne-am dorit o nunta “cozy”, intr-un loc cu peisaj feeric, aerisit si retras, unde sa fim doar noi si ce cei dragi noua (familie, respectiv prieteni foarte apropiati). 

Am ales Thesaurus Wines – a fost si prima locatie de eveniment pe care am vizitat-o si de altfel si cea care a ramas in topul preferintelor pe tot parcursul cautarilor. 

Locul in sine este idilic – o crama amenajata in stil rustic-boem, urcata pe o colina, cu o vie bogata si o vedere absolut de vis, deasupra orasului Buzias. 

Am rezervat locatia cu mai putin de 1 an inainte de eveniment si ne-am dorit o nunta care sa se desfasoare atat indoor, cat si in aer liber.  Locul este deosebit de frumos si “instagramabil”, serviciile oferite insa, pot fi imbunatatite. 






MUZICA

Am optat pentru o formatie de jazz – Twisted Blue si pentru un DJ. 

Twisted Blue - pentru a marca deschiderea evenimentului si pentru ambianta si pentru atmosfera pe care o creeaza, DJ-ul pentru a intretine atmosfera. 








DANSUL MIRILOR

Bob Marley – Is This Love

Ne-am dorit un dans “liber”, lipsit de pasi si miscari sincron. Ne-am rezumat la a simti emotia momentului pe ringul de dans, bucurandu-ne unul de celalalt. Piesa a fost cantata live, de catre formatia de jazz, Twisted Blue.




MANCARE SI BAUTURA

Pentru mancare am contactat un serviciu de catering si  am colaborat cu Chef Victor Popescu. Am ales un meniu atipic (supa fiind un gazpacho, iar aperitivele si felurile  principale puteau fi alese dintr-un bufet ofertant ce a inclus atat preparate vegane, cat si steakuri si burgeri). 


Cheese Bar  realizat tot de Chef Victor – am optat pentru un cheese bar datorita specificului locatiei (crama)


Candy Bar si tort cu décor rustic (naked cake) – Cofetaria Andalusia


Bautura – selectia de vinuri a fost asigurata de locatie, iar celelalte preparate alcoolice si non-alcoolice au fost asigurate de un bar mobil, VREvents. 











INVITATIILE

Au fost realizate cu maiestrie de Zizula pornind de la un storyline simpatic care: descria povestea noastra (cum ne-am cunoscut, cand ne-am hotarat sa ne casatorim si cum), cuprindea informatii despre ziua si locatia evenimentului. La aceasta invitatie am atasat poze tip polaroid si am legat invitatia cu sfoara.




ROCHIA

Rochia a fost o creatie marca Atelier Bobar, realizata din matasa naturala, de culoare ivory. Am ales o rochie foarte usor de purtat (pe care o puteam imbraca singura, fara ajutor ?), de inspiratie boho, adaptata locatiei. In materie de accesorii am optat doar pentru o pereche de perle (cercei) si un lantisor tot cu perla – ambele primite cadou de la mama mea. 







COSTUMUL 

Mirele si-a dorit un costum usor de purtat si cu o cromatica speciala. Nu am ales un brand anume, costumul l-am gasit intr-unul din magazinele de specialitate din complexul Kappa. 




DECOR

Am avut atat décor interior, cat si décor exterior. 

Decorul exterior si buchetul de mireasa  au fost realizate de Madalina Sorop. Buchetul a cuprins flori de colt presate, floarea miresei si lavanda. Foarte simplu, rustic si “with a twist”. 

Decorul interior a fost realizat de talentata Ina Mazilu (Veseli Fluturasi), pe care o cunosc de ani de zile si a carei munca o apreciez foarte mult. 

Decorul a inglobat dopuri de vin colectionate de noi de-a lungul anilor, flori de lavanda, floarea soarelui si in general, elemente de inspiratie rustica si naturala. 
















SFAT PENTRU VIITOARE MIRESE

Keep it real and relaxed. Incercati sa delegati o buna parte din pregatiri (discutiile cu locatia, cu furnizorii, confirmarile invitatilor, etc. -  deoarece cu cat se va apropia evenimentul cu atat presiunea va fi mai mare). E un eveniment special si orice emotie va fi traita intens. Aveti grija de voi, de psihicul vostru si odihniti-va inainte de eveniment. Petrecerea de nunta este o celebrare a legaturii speciale dintre doi oameni asa ca luati lucrurile fix asa cum vin si bucurati-va de momentele speciale pe care le veti experimenta. 




Linkuri:

Locatie - https://www.thesauruswines.ro/

Muzica - https://www.facebook.com/twistedbluero/

Mancare - https://www.facebook.com/popescu.victor

Candy Bar si tort - https://cofetariaandalusia.ro/

Bautura - https://www.facebook.com/vrbarevents/

Invitatii – https://zizula.ro/

Rochie – https://www.nuntacrunta.ro/rochii-mireasa/Timisoara/173/Atelier-BOBAR

Décor – https://www.facebook.com/VeselFluturas/

Fotograf – http://www.andreea.alexandroni.ro/



Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata