Nunta noastră în pădure

Ilinca | 01 September 2020

Despre voi


Xeni - 25 de ani, lifestyle blogger

Paul - 28 de ani, producator muzical 


Impreuna detinem si administram o pensiune. 


Nunta noastra


Am inceput prin a cadea de acord despre ceea ce nu ne dorim: o nunta mare, formala si pompoasa. Pentru ca ideea de nunta sa nu fie descurajanta, am ales sa vedem nunta ca pe o petrecere unde principala noastra grija era sa ne simtim bine si sa ne distram alaturi de cei mai importanti oameni din viata noastra. Totodata, am vrut sa ma implic cat mai mult in decor si in detalii, astfel incat nunta noastra sa se simta intima si personala. 



Stilul nuntii noastre a fost mai mult in stil american (Paul s-a nascut in America), cu ceremonia in aer liber, unde Paul a fost condus la altar de mama lui iar eu de tatal meu. Nu am avut nasi, ci doar o domnisoara si un cavaler de onoare. In plus, ne-am scris unul altuia juraminte, pe care le-am citit inainte sa spunem 'DA' in fata pastorului nostru de la Cluj Conect. Mi-a placut exterm de mult fiecare minut din ceremonia noastra! 







Tema nuntii


Tema nuntii noastre a fost Wedding in the Woods - nunta in padure. Chiar dinainte de logodna stiam ca ne dorim o nunta in aer liber, undeva in natura si restransa, doar cu familia si prietenii apropiati. Initial voiam sa inchiriem un cort si sa tinem nunta chiar in mijlocul padurii, dar am intampinat prea multe probleme pe parcurs si ne-am reorientat. Toate problemele s-au rezolvat cand am descoperit Roca Bruna, un fost conac, pozitionat pe un deal, inconjurat de padure. Au chiar o terasa acoperita in intregime de padure asa ca locatia s-a potrivit de minune tematicii.  


Locatia


Roca Bruna, comuna Paulis, judetul Arad.





Muzica


Pentru muzica l-am ales pe DJ Raul Prodan, dar am avut si o formatie live cadou din partea patronilor (Dan si Lavinia) de la Roca Bruna, fiind prima nunta acolo. 



Dansul mirilor


Melodia pentru dansul mirilor a fost Can't take my eyes off you - Frankie Vallie and The 4 Seasons. 

Dupa ce am ales melodia, am gasit o coregrafie online pentru aceasta melodie, care ni s-a parut perfecta pentru noi si pentru tipul nuntii noastre. Am cumparat lectiile de dans online si timp de 4 luni am repetat in fiecare seara, pana cand am invatat dansul integral. A fost o provocare pentru noi, fiind prima data cand a trebuit sa invatam un dans, dar a fost atat de distractiv! Nu cred ca am mai ras atat de mult niciodata pe parcursul relatiei noastre cum am facut-o seara de seara cand uitam pasi, miscari sau pur si simplu inventam lucruri noi! In plus, eram in confortul casei noastre asa ca ne puteam prostii cat de mult voiam. Recomand aceasta varianta! 




Mancare si bauturi 


Cei de la Roca Bruna s-au ocupat integral de meniuri, iar Chef Raul Vidican a preparat cea mai buna mancare pe care am avut placerea de a o gusta (sau mai bine zis, de a o devora) pana acum. Preparatele au fost in stil fine dining si nu au respectat o eticheta traditionala. La inceput am avut o gustare rece, care a fost formata din opt preparate de tipul finger foods, iar la meniul principal am optat pentru o supa crema de cartofi si muschiulet de porc in crusta, piept de rata, legume arse, pireu de cartofi cu trufe si sos rose. In loc de traditionalele sarmale, noi am ales cannoli cu crema de branza, spanac si sos de rosii.


Ni s-a parut foarte distractiv ca la desert sa avem vata de zahar si un candy bar realizat de mama si soacra mea, iar la tort cei de la Miss Cake ne-au pregatit un tort cu sampanie rose, crema de ciocolata alba si insertie de capsuni.








Invitatiile


Eu am fost cea care a realizat invitatiile in mod integral, de la concept, la personalizare, printare si prezentare. Invitatiile pe care le-am creat au avut ca scop un 'preview' al nuntii, astfel incat invitatii nostrii sa inteleaga conceptul si tematica, din momentul in care deschid plicul. Graficele si fontul folosit in invitatii au fost elemente prezente in intregul decor al nuntii, de la meniuri si cartonasele pentru mese, la coltul foto si la scaunele pentru ceremonie. Totodata, am avut si un filtru pentru Instagram stories cu aceleasi grafice, special create pentru nunta noastra. Tot acest proces de creatie m-a ajutat sa-mi descopar o noua pasiune, pe care o voi urma prin a-mi incepe propria afacere la inceputul lui Septembrie, pe nume Aria & Aurelie. Sper ca o sa va placa! 






Rochia


Povestea rochiei este foarte distractiva si am ales sa fiu deschisa in legatura cu acest subiect fata de audienta mea online din momentul in care am incercat prima rochie. Cand am inceput goana dupa rochia de mireasa eram inca in Londra, si pentru ca auzisem povesti cum ca rochia trebuie sa o gasesti cu 10 luni inainte, ne-am pus pe cautari chiar dupa logodna, in Iulie 2019. Dupa saptamani de cautari in toate buticurile londoneze, am ajuns la o concluzie: ceea ce cautam eu era mult mai simplu, iar daca aveam norocul de a da peste un model simplu care mi se potrivea, pretul era inexplicabil, peste 3,500 de lire. Asa ca, intr-o seara, m-am hotarat sa incep cautarile online si cand am dat peste rochiile de la Asos, m-am indragostit! Rochiile lor pareau a fi concepute pentru mine si nunta in padure. Asa ca mi-a venit o idee: am comandat tot ce imi placea (in total pe la 1,000 de lire vreo 6 rochii) pentru a le incerca si pentru a filma tot procesul. Am fost uimita de calitatea materialelor, de modele si de felul in care stateau pe corp. Am ales in final doua rochii de la Asos, una pentru ceremonie si cealalta pentru petrecerea de seara, si va invit sa vedeti vlogul in care am incercat toate rochiile pe contul meu de YouTube


( https://www.youtube.com/watch?v=xVOEnxIsU84&t=341s )

 





Costumul mirelui


Inspirat si uimit de calitatea rochiilor mele, Paul a optat pentru un costum tot de pe Asos, din in, de vara. Camasa si accesoriile le-am achizitionat de la Viggo (care, trebuie sa va spun, au niste stilisti de nota 10!)






Decorul


Fabiana de la Golden Design ne-a creat cel mai frumos decor care a completat perfect naturaletea locului si padurea! Fabiana a fost singura care a aratat acea atentie la detalii pe care o cautam si ne-a alcatuit o oferta personalizata in Photoshop, special conceputa pentru #weddinginthewoods. O recomand din toata inima si sunt sigura ca toate evenimentele mele din viitor vor arata ca desprinse dintr-o poveste datorita ei. Designul de papetarie, adica meniurile, cartonasele cu numele invitatiilor si numele meselor, a fost realizat de mine. 




Sfat pentru viitoarele mirese


Pentru o nunta reusita in timpul pandemiei, am avut o mantra pe care a trebuit sa o repet ori de cate ori intampinam o problema: tine-ti asteptarile mici si fi pozitiva! Astfel, orice lucru bun ce se va intampla, va deveni o surpriza placuta. 


Foto & Video


Sorin Sirbu si Patricia Morenci au capturat perfect emotia nuntii noastre si ii recomandam din inima! 



Locatia, mancare, bauturi: http://www.rocabruna.ro/

Muzica: https://www.soundmasterstm.ro/

Decor: https://www.instagram.com/golden.design.styling/?hl=en

Curs online de dans: https://online-weddingdance.com/

Foto, video: https://www.instagram.com/sorinssirbu/?hl=en

Invitatii, papetarie: https://www.instagram.com/ariaandaurelie/?hl=en

Tort: http://misscake.ro/

Accesorii mire: https://viggo-tailoring.com/


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata