Rochia de mireasă e mai mult decât o rochie, e un vis

Ilinca | 28 June 2020

Da pentru mine a fost un vis tare frumos, dar știți cum e până să ajungi să îți trăiești visul drumul e presărat de peripeții, lacrimi și cel mai important fericire. Nimic nu se compară cu fericirea din ochii viitoarei mirese când își întâlnește rochia dorită. Dar să vă povestesc....


Când am hotărât să ne căsătorim, entuziasmul tuturor a fost foarte mare. Se făceau mii de planuri, inclusiv legat de ținuta mea: soacra mea mă vedea într-o rochie princess cu voal, nașa mă vedea în ceva elegant, romantic, socrul meu visa la o rochie cu trena, iar prietenele mele se întrebau oare ce voi alege. Singurii care îmi știau gândurile erau viitorul meu soț – care a zis că din partea lui pot opta și pentru o rochie de plaja și mama – care și ea la rândul ei avusese o rochița de mireasă ieșită din tiparele vremii ei.



Pentru a face pe plac tuturor am colindat saloane de rochii de mireasă împreună cu diverse persoane apropiate și am probat zeci de rochii, însă nici una nu era pe placul meu. Eu știam un lucru: trebuie să aibă un iz vintage și să fie altfel. 


Destul de dezamăgită povesteam cu fetele, că cel mai probabil voi alege o rochie de compromis pentru că oricum ce visez eu nu găsesc, când una dintre prietene mi-a spus: Pentru rochia de mireasă nu se fac compromisuri deoarece o porți o dată în viață, în cea mai frumoasă zi și trebuie să exprime personalitatea ta, a nimănui altcuiva. 


Acest sfat era ceea ce îmi lipsea pentru a începe căutări neobosite pe internet știind că undeva acolo o voi găsi pe perfecta mea. Și așa a fost. În momentul în care am văzut poza am știut că va fi a mea indiferent de cât costă, iar surprinderea mea a fost că prețul a fost unul mediu pentru cum arata. 


Am contactat Designerul din Anglia care mi-a dat contactul reprezentaței din București. În toamna acelui an am făcut primul drum la București pentru a proba. Visam la ea ca un copil care visează la jucăria mult dorită. Proba a fost mai mult o formalitate pentru că știam că îmi va veni ca turnată, iar cei de la salon m- au sfatuit să comand una noua făcută doar pentru mine după mărimile mele deoarece mai aveam destul timp. Doamne ce senzație superbă să ai rochia croită după tine special pentru tine. 








În momentul în care am ajuns acasă și am povestit tuturor despre PERFECTA MEA – așa o numeam eu- au început discuțiile și șușetelile, dar totul a luat sfârșit când rochia a ajuns la Timișoara și a depășit orice așteptare. 


În această poveste eu am încălcate câteva clișee: soțul a văzut-o de la bun început, iar familia m-a văzut îmbrăcată cu ea înainte de nuntă pentru că am probat-o când am primit-o împreună cu pantofii și toate accesoriile. 


La final pot să vă spun că în ziua nunții am plutit în ea, iar in dimineața de după nuntă aș fi adormit în ea. Îmi e atât de dragă încât o mai folosesc și acum în sesiuni foto unde e nevoie de o ”mireasă” sau cel puțin o rochie spectaculoasă. 

Pentru 2014 și îmi place să cred că și acum a fost și este o rochie romantincă, dar îndrăzneață ieșită puțin din tipare și oricâte comentarii au existat ea este PERFECTA MEA. Așa vă doresc să spuneți și voi despre rochia aleasă pentru că vă definește. 



Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata