Nunta noastră la PALAZZO Timișoara

Ilinca | 14 June 2020

Noi suntem Denisa (21 ani ) și James( 24 ani ) 


Data nunții: 04.08.2019


Tema nunții GLAMOUR


LOCAȚIA


PALAZZO Timișoara (  https://www.instagram.com/palazzotimisoara/?  ), o locație foarte specială pentru noi , am semnat contractul cu ei când nici măcar nu era finalizată clădirea , fiind o clădire noua , văzând dor proiectul ne-am îndrăgostit de tot ce va fi acolo . Acei oameni ne-au oferit cea mai mare încredere încă de la început .

Inițial am avut in plan o alta locație , dar între timp am întâlnit Managerul săli care a garantat ca va fi ceva de vis, și așa a și fost ! Am rămas suprinși!







MUZICA


Legat de tot ce va fi muzica , am hotărât sa avem un Cvartet de coarde (www.instagram.com/cvartetul/? ), ne-am dorit ca atât cununia religioasă cât și momentele petrecute in sala sa fie surprinse de sunetul minunat al coardelor , iar pe lângă acest cvartet ne-am dorit foarte mult sa fie cineva care sa cânte live , alegând pe Otto și Dana Pascal care ne-au umplut sufletele de bucurie și pace, ii recomand cu mare drag.

Un moment drăguț legat tot de muzica , a fost o surpriza din partea miresei , pentru mire , cântând o melodie mult îndrăgită de el.









MÂNCARE ȘI BĂUTURI


Când am ales atât mâncarea cât și prăjiturile am dorit sa fie calitate, nu doar cantitate, alegând tot ce a fost mai bun pentru invitatii noștrii.

Candy Bar-ul  am ales sa îl facem cu doua cofetarii , Cofetăria Amra din Timișoara ( https://www.instagram.com/amra_1993/?hl=ro  ) care au o mulțime de sortimente de prăjituri foarte delicioase , cu care de asemenea am făcut și tortul mirilor. A fost exact cum ne-am dorit . A doua cofetăria a fost Vanillarose bakery ( https://www.instagram.com/vanillarose.bakery/?hl=ro ), oameni talentați care ne-au făcut minunății .

Pentru mâncare și băuturi , i-am ales pe cei de la Palazzo , mâncarea a fost extrem de gustoasă și aspectuoasă . Pentru băuturi am avut un Open Bar cu o mulțime de bunătăți ( coctktails , limonada, diferite sortimente de cafea) . Foarte bune și răcoritoare pentru o zi superba de vara .













INVITAȚII

Invitațiile au fost făcute de către cei de la Mood Craft, oameni talentați care pun suflet la tot ce fac , îți vin in ajutor cu o mulțime de idei, ca design au fost simple, dar in același timp unice.






ROCHIA

Mi-am dorit sa fie diferită , sa fie realizată exact asa cum mi-o imaginam eu , alegând puțin stilul Princess, fiind realizată după schița făcută de mine de către o cunoștința din Londra . Rezultatul a ieșit exact cum mi-am dorit , am fost extrem de fericita când am văzut-o . Machiajul a fost realizat de Glammed by Lorraine (https://www.instagram.com/glammed_by_lorraine/?hl=ro) Coafura a fost realizata de Patricia (https://www.instagram.com/hairdresser.patricia/?hl=ro)












COSTUMUL MIRELUI

Costumul a fost achiziționat de la Man’s Style Fashion, ne-am dorit sa fie ceva simplu , elegant dar și de efect .






DECOR

Pentru decor am ales culori deschise , mergând mai mult pe nuanțe de roz pal. In mare parte decorul a fost realizat de Ximena Scridon , manager-ul locației , punând la dispoziție aranjamente superbe , dar și Golden Design ( https://www.instagram.com/golden.design.styling/?hl=ro )ne-au surprins cu superbele buchete pentru domnișoarele de onoare și superbul buchet de mireasa , pe lângă diferitele decorațiuni . Am avut un decor de poveste, a fost totul atât de superb!

















SFAT PENTRU VIITOARELE MIRESE

Unul dintre cel mai important sfat , e sa lași orice alt lucru in acea zi și sa te bucuri din pline , fiind o zi unica in care trebuie sa profiți la maxim de tot!

Un alt sfat e să ai o persoana pe care te poți baza in acea zi care sa se ocupe de tot ce înseamnă organizare , si nu in ultimul rând sa ai prietenii adevărați lângă tine !

A fost o zi minunata in care noi ne-am bucurat și am profitat la maxim! A fost o zi cu mult soare și multă dragoste!


Locatia: https://www.instagram.com/palazzotimisoara/

Fotografi: https://www.instagram.com/larisa_farcau_photography/  si https://www.instagram.com/blanche_bogdan_photography/?hl=ro 

Muzica: https://www.instagram.com/cvartetul/

Candy bar: https://www.instagram.com/amra_1993/?hl=ro si https://www.instagram.com/vanillarose.bakery/?hl=ro

Decor: https://www.instagram.com/golden.design.styling/?hl=ro

Make up: https://www.instagram.com/glammed_by_lorraine/?hl=ro
Coafura: https://www.instagram.com/hairdresser.patricia/?hl=ro
Invitatii: https://www.facebook.com/moodcraft.ro/


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata