Nunta noastra - Ana & Catalin

Ilinca | 20 May 2020

Nunta noastra - Ana & Catalin - 13 iulie 2019


Despre noi

Ana, 28 ani, economist & fashion lover & content creator on my free time at Ana Caltun

Catalin, 28 ani, economist, industria bancara


Tema nuntii

Greenery & Boho vibes, nunta in aer liber


Locatia

The Wedding House, Poiana Lui Stinga a fost si este locatia pe care am alege-o fara sa clipim daca ar fi sa mai facem o data nunta. Este o locatie de vis sau casuta din Poiana, cum ii zice Alina, owner-ul acestui loc de vis. O locatie pentru evenimente altfel care m-a captivat inca de cum am intrat pentru prima data.


Locatia o descoperisem cu vreo doi ani in urma evenimentului cel mare. Imi aduc si acum aminte ca fix a doua zi dupa ce Catalin m-a cerut i-am zis ca eu deja stiu locatia noastra si daca vrea sa o vedem impreuna. Imediat dupa am si trimis un e-mail si de acolo a inceput toata povestea frumoasa cu Alina si The Wedding House. Avem atatea amintiri frumoase, atatea sfaturi primite incat de-a lungul perioadei (locatia a fost rezervata cam cu 1 an si jumatate in urma evenimentului) am creat o legatura frumoasa si ne reintoarcem cu mare drag la locatie cu ocazia diverselor evenimente pe care le face. 









Muzica

Pentru muzica am decis amandoi ca ne-ar placea foarte mult sa avem un DJ, desi inca aveam dubii daca ar trebui sa avem si o formatie si momente live. Dupa lungi dezbateri de buget si altele am decis impreuna ca cel mai bine ar fi sa avem un DJ cool, care sa stie sa interactioneze cu oamenii si sa creeze atmosfera potrivita. Pentru ca nu aveam foarte multe cunostinte in domeniu, la sfatul lui Andrei de la Weddging Details am mers cu DJ Antenna. Tin si acum minte cand vorbeam si mi-a zis ca daca am noroc sa il prind liber, el e cel mai tare. Asa ca am mers 100% pe mana ei si norocul nostru a fost ca l-am si gasit liber. Nu am regretat o secunda pentru ca a facut o atmosfera incredibila si am dansat pana in zori, iar laudele primite de la invitati si-au spus cuvantul. Sa nu mai vorbesc de cat de tare e el ca om. Am avut o  o colaborare exceptionala, astfel incat il recomand cu mare drag tuturor.


Am avut si doua momente surpriza care au creat atmosfera potrivita pentru toate varstele: Florin Vasilica si band-ul lui si Mihai Chitu.





Dansul mirilor

Nu am vrut sa avem un dans clasic, cu multe lectii de dans luate si o coregrafie impecabila, mai ales ca nu ne declaram a fi dansatori de expectie. Am vrut ceva simplu, pentru noi si atat. Am luat cateva lectii de dans la care ne-a ajutat o prietena buna - Marina Rosca (Instructor de dans la 1002) si a iesit minunat pentru sufletul nostru. 


Melodia aleasa: Andrea Bocelli & Matteo Bocelli - Fall on Me



Mancare si bauturi

Candy Bar-ul mi se pare ca nu trebuie sa lipseasca dintr-o nunta in aer liber. Noi am ales sa il facem cu buna mea prietena Andreea, care detine The Baking Room si este geniala in tot ceea ce face, cuvintele ar fi prea putine pentru tot ce face si inseamna ca om pentru mine (si nu o spun pentru ca este prietena mea). Candy bar-ul a avut toate deliciile posibile pentru o nunta in aer liber, am vrut sa ne concentram pe chec-uri, prajituri fresh care sa poata fi mancate cu usurinta. In meniu am avut one bite cheesecakes, one bite carrot cake, cake pops, diverse torturi si multe alte nebunii dulci care s-a devorat instant. 


Pentru mancare, tort si bauturi am mers cu cei de la Bacania Veche si putem spune ca sunt geniali. Mancarea a fost impecabila si depun o atentie incredibila la detalii si ingredientele alese. Toata mancarea aleasa a fost delicioasa, iar tortul a iesit fix asa cum ni l-am dorit. 









Invitatiile

Invitatiile au fost gandite de la zero de noi si le-am facut partial singuri. Design-ul si textul invitatiei le-am facut singuri, in Canva, pe care le-am scos la o tipografie. Tot cei de la tipografie ne-au ajutat si cu realizarea plicurilor manual. Ulterior, ne-am gandit ca ar fi frumos ca invitatiile sa aibe un touch special astfel incat Monica, care detine I Used To Paint, m-a ajutat sa punem o amprenta personala pe invitatii si fiecare invitatie a avut scris caligrafic numele noastre si numele invitatiilor. Crenguta scrisa la fel, caligrafic, cat si celelalte detalii (panglica, sigiliu) au fost executate tot de ea.





Rochia

Mi-am dorit o rochie lejera, dar in acelasi timp speciala, care sa ma faca sa dansez toata noaptea si sa imi pastreze spiritul jucaus si de copil. Stilul meu fiind unul boho si nu princess attire, am vrut ca rochia sa exprime fix acest lucru. Nu am cautat foarte mult si desi eram initial decisa pe o rochie Manuri, cand m-am dus la Otilia Brailoiu si am vazut rochia, am stiut ca IT'S THE ONE si cred ca pozele spun totul. 







Costumul mirelui

Cu costumul a fost foarte simplu. A fost de ajuns o singura vizita la Monocult, iar Razvan (owner-ul Monocult) ne-a ajutat cu tot ce aveam nevoie. Catalin si-a dorit un costum lejer, cu putin vibe boho (dat de batista si cravata) si cam atat. 








Decorul

Decorul a fost realizat din toate elementele pe care locatia ni le-a pus la dispozitie, axandu-ma in principal pe flori care au fost realizate de Atelier Interesart. Desi am schimbat cromatica de culori cu doar 1 saptamana inainte, totul a iesit impecabil si sunt niste floristi de expectie.  


Nu as vrea sa uit de pancartele pentru scaune care au fost realizate manual tot de I Used To Paint, scrise cu foita de aur si care acum sunt inramate si reprezinta o amintire frumoasa in dormitorul nostru. 















Sfat pentru viitoarele mirese

Cred ca cel mai important sfat este ca in ziua nuntii sa elimine orice stres si sa se BUCURE la maxim de aceasta zi pentru ca este DOAR UNA. Daca toate aspectele principale sunt puse la punct si au furnizori de incredere, sfatul meu este sa nu incerce sa fie freak control si sa ii lase sa isi faca treaba pentru ca stiu cel mai bine. In plus, mi se pare important sa stii sa accepti ajutorul oamenilor din jurul tau si sa il si ceri pentru ca doar cu ei, se pot intampla minuni - m-a ajutat enorm sa am prietenele aproape si sa stiu ca ma ajuta cu diverse detalii, astfel incat in ziua nuntii nu a fost nevoie sa fac absolut nimic. 


Singurele emotii pe care le-am avut au fost legate de vreme, facand nunta in aer liber, insa am fost norocosi pentru ca am avut o vreme minunata intr-o zi de vara de 13 pe care nu o voi uita niciodata, iar pozele nu exprima indeajuns toata fericirea si bucuria traita. 


Locatie The Wedding House: https://www.instagram.com/theweddinghouse.ro/?hl=en

Foto: https://www.instagram.com/radubenjamin/?hl=en

Rochie: https://www.instagram.com/otiliabrailoiu/?hl=en 

Accesoriu: https://www.instagram.com/katerinimou/?hl=en

Costum Mire: https://www.instagram.com/monocult.menswear/?hl=en

DJ: https://www.instagram.com/antennadj/?hl=en

Flori: https://www.instagram.com/atelier_interesart/?hl=en

Mancare si tort: https://www.instagram.com/bacaniaveche_barbuvacarescu/?hl=en

Candy bar: https://www.instagram.com/the.baking.room.ro/?hl=en

Invitatii: https://www.instagram.com/i_used_to_paint/?hl=en

Verighete: https://www.instagram.com/malvenskyofficial/?igshid=na4onq4rg5k1



Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata