Nunta noastră – Denisa şi Victor

Ilinca | 26 April 2020

Despre noi

Denisa, 26, medic stomatolog

Victor, 31, economist

 

Tema nunţii

Greenery, în aer liber, la castel


Locaţie

Domeniul Lupaş, castelul Tower






Muzica

Dj Zoli Bohak




Dansul mirilor

Poate că sună un pic ciudat, fiind o fire mai timidă şi pentru că nu voiam să luam lecţii de dans, noi am ales un alt moment, ne-am făcut intrarea pe o bicicletă tandem, după care Victor a ţinut un scurt discurs.





Mâncare şi băutură

Am avut candy bar şi multă limonadă, iar ca meniu aperitiv, supă, fel principal, iar după tort tradiţionalele sarmale. Noi fiind vegetarieni şi neavând atâtea pretenţii, meniul l-am ales gândindu-ne la invitaţi, cu cărnuri mai uşoare, somon, curcan, pui, afară fiind şi foarte cald.







Invitaţiile

Invitaţiile au fost destule de simple, plicul era unul crem, simplu iar pe interior erau imprimate ceva frunzuliţe (le-am comandat online, nu mai reţin site-ul) iar sigiliile de pe Papira Design, la care eu am ataşat o floricică. Aş fi vrut integral invitaţiile de la Papira Design doar ca sunt puţin cam scumpe şi nu am vrut să investesc asa mult în ele. Vă puteţi inspira foarte mult de la ei, după părerea mea au cele mai frumoase invitaţii.



Rochia

Rochia am ales-o de la Divine Atelier. Pentru mine alesul rochie a fost fără prea multă bătaie de cap pentru ca de la început am ştiut ca de la ei imi doresc. Au rochii foarte lejere, din mătase fina şi pe un stil mai boem.





Iar ca şi accesoriu am avut în păr headband de la Magnolia Atelier. Au accesorii şi bijuterii foarte frumoase, calitative şi lucrate manual, recomand cu drag.



Costumul mirelui

Maxximus şi Cozacone




Decorul

Decoraţiunile florale au fost realizate de Paula Gherdan, iar restul decorului de către Andreea Botezat de la Glamour Image.




Tort 

Bella’s Cakes & Pastries



Cabina foto – Selfie Station

Noi am ales de tip Polaroid iar ca element ceea ce avem amândoi în comun ca şi pasiune, muntele :D




Sfat pentru viitoarele mirese

Sfatul meu este să nu se streseze prea tare pentru că în ziua de azi au atâtea surse de inspiraţie, iar dacă caută din timp au şi mai mare şansă să fie relaxate în timpul nunţii. Eu am avut la dispoziţie doar 6 luni şi pot spune că fiind aşa din scurt cel mai stresant lucru pentru mine a fost găsirea unui loc liber la Domeniul Lupaş pentru că singurul lucru pe care mi-l doream foarte mult era ca nunta să aibe loc în aer liber, iar acolo e singurul local care în caz de ploaie îţi ofera rezervă în sală.


Iar dacă tot suntem în vremurile acestea mai negre şi simţi ca ţi s-a prăbuşit ziua cea mare din cauza amânării nunţii, gandeşte-te că tot ce contează e iubirea dăruită de Dumnezeu în voi, iar dragostea voastră nu se va amâna niciodată.


Domeniul Lupaş - https://www.facebook.com/NuntaLaCastel/

Foto - https://www.instagram.com/jigovanphotography/

Rochie - https://www.instagram.com/divineatelier/

Accesoriu - https://www.instagram.com/magnolia.atelier/

Dj - https://www.facebook.com/music4party/ 

Cabina foto - https://www.facebook.com/CabinaFotoSelfieStation/

Decor - https://www.facebook.com/glamourimageevenimente/

Tort - https://www.facebook.com/bellascakespastries/


Comentarii

ayisoido


http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg hsd.zyjb.nuntacrunta.ro.yhi.le http://mewkid.net/when-is-xaxlop


01 Mai 2020

isukuhatey


http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin Online Amoxicillin vxn.uchm.nuntacrunta.ro.sey.to http://mewkid.net/when-is-xaxlop


01 Mai 2020

Spune-ne și tu părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata