Culori pentru rochiile domnisoarelor de onoare in functie de zodie

Ilinca | 28 March 2020

Articol scris de creatoarea Noor Concept Store, Balan Iulia.


Organizarea unei petreceri pentru nunta presupune multe decizii de luat in calcul. Dar cum deja stii asta, mi-as dori sa iti usurez un pic cautarea pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Astfel, iti propun sa tii cont de semnul lor zodiacal.


Rosu pentru domnisoarele din zodia Berbecului: Martie 21-Aprilie 19

Nascut la inceput de primavara, Berbecul este curajos si pasionat Spiritul acestui simbol este intruchipat de culoarea rosie (potrivita pentru semn de foc). Berbecul prefera rochii cu forma A, ce ii contureaza armonios corpul.



Domnisoarele de onoare Taur : Aprilie 20-Mai 20

Fetele Taur sunt printre cele mai rabdatoare si mai intelegatoare dintre semnele Zodiacului. Sunt persoane statornice si isi fac prieteni pe viata. Taurul iubeste frumusetea naturala drept pentru care Verde este culoarea preferata.

O rochie potrivita acestui semn este echilibrata si ii defineste frumusetea intr-un mod elegant.




Galbenul este potrivit Gemenilor : Mai 21-Iunie 21

Nascuti vara tarziu, Gemenii sunt duali si au o personalitate schimbatoare. Sunt semne care se adapteaza foarte repede. Adora sa straluceasca, motiv pentru care Galbenul este culoarea care ii defineste cel mai bine.

Sunt caracterizati ca fiind indecisi, insa o rochie eleganta uneori extravaganta ii poate multumi.



Fetele nascute in zodia Racului : iunie 21- iulie22

Miezul vierii este dominat de semnul Racului. Sunt persoane caracterizate de imaginatie si sensibilitate. Acestor nativi le place apa, motiv pentru care albastrul glaciar este culoarea care li se potriveste.  

Ca si model potrivit acestui simbol, rochia trebuie sa fie diafana si pretioasa.



Orange pentru cele nascute in zodia Leului: Iulie23- August 22

Orange este o culoare tare curajoasa. Nu este de mirare ca cele nascute in zodia Leului sunt alaturate acestei nuante. Leoaicele sunt lider innascuti, persoane puternice si extrem de curajoase.

Elementele opulente precum manecile largi  si volumul materialului  alaturi de  portocaliul viu vor face ca domnisoara ta de onoare sa fie minunata.



Nuante de gri pentru Fecioare : August 23- Septembrie 22

O zi de nastere tarziu in vara? Cu siguranta esti Fecioara. Esti muncitoare si atenta la detalii. De asemenea, esti cu adevarat un ajutor si o prietena de nedejde. Nuantele de gri , desi sunt trecute cu vederea destul de usor , emana o eleganta si o versatilitate aparte.

Fecioarele adora rochiile pe gat , si fustele cat mai ample si mai diafane. Un look pe cat de simplu, pe atat de elegant.



Rochii roz pentru Balante : Septembrie 23- Octombire 22

Asa cum reiese din numele zodiei, Balantele sunt persoane echilibrate carorare le place armonia si linistea. Adora sa binedispuna persoanele de langa ele si se bucura de tot ce e frumos in jurul lor. Balantele arata minunat in nuante pudrate de roz.

Croiul potrivit Balantelor este acela care le complimenteaza silueta. Modelele cu drapaje fine sunt de asemenea potrivite.



Scorpionul prefera Burgundy : Octombrie 22- Noiembrie 21

E vreun Scorpion pe acolo? Fetele acestea sunt caracterizate de loialitate si sunt recunoscute ca fiind prietene extraordinare. Scorpionul este pasional si invaluit in aer de mister. Burgundy este cu siguranta culoarea lor.

O piesa potrivita acestui semn este  aceea extrem de sexy, dar rafinata,  care le urmeaza suav linia corpului si le pune in valoare .



Sagetatoarele prefera Albastrul roial : Noiembrie 22- Decembrie 21 O sagetatoare isi serbeaza ziua tarziu in iarna. Este o persoana deschisa, fara limite care isi exprima libera valorile. Sagetatoarele au o rabdare scurta, insa sunt pline de optimism. Astfel, pentru o pesoana care nu are bariere, albastrul roial se potriveste perfect. Sagetatoarele adora rochiile sexy, dar cu o doz

a de clasic.



Negrul este pentru Capicornul Traditionalist : Decembrie 22- Ianuarie 19.

Apartine elementului Pamamant si la fel ca Taurul si Fecioara, Capricornul este extrem de responsabil si serios. Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt traditionaliste, familiste. Adora tot ce inseamna calitatea, insa in materie deculori, negrul este cel mai reprezentativ pentru ele.

O rochie neagra, clasica cu sau fara bretele este magulitoare pentru Capricorn.

 



Varsatorul este iubtor de albastru deschis : Ianuarie 20- Februarie 18.

Nascuti in mijlocul iernii , Varsatorii sunt adesea persoane rusinoase. Le place sa fie mereu intr-o stare de relaxare,  fiind considerati ganditori adanci.

Varsatorul este asociat culorii albastru deschis, iar produsul potrivit este acela care nu are bretele, dar are cateva elemente stralucitoare.



 

Purpuriu pentru zodia pestilor : Februarie 19- Martie 20

Aflati la granita dintre iarna si primavara , Pestii sunt  considerati fire romatica si iubitori de frumos. Sunt foarte prietenosi si dau dovada de o intelegere in profunzime.

Pestii sunt dinamici , asa ca Purpuriul este culoarea care ii defineste.  Un model de rochie potrivit pentru ei este neaparat elegant si cu bretele usor lasate pe umeri.




Sper ca drumul tau printre modele si culori sa fie un pic mai usor acum . Sfatul meu pentru ziua cea mare este sa va oferiti o experienta placuta si de ce nu, distractiva  in alcatuirea tinutelor . Tusa personala se poate reflecta in calitatea materialelor si cu siguranta , acest lucru va fi foarte apreciat de catre domnisoarele tale.

 

Surse foto- Pinterest .


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata