Aveți grijă de voi și amânați evenimentul!

Ilinca | 23 March 2020

În plină pandemie de CoronaVirus #stauacasă și mă gândesc cu îngrijorare la toate evenimentele pe care le avem programate în acest an. Avem vreo 6 nunți, 1 botez, plus întâlnirea mea de 10 ani de la terminarea facultății.


Dacă pentru noi ca simpli invitați nu e așa mare tragedia, încerc să încalț papucii unei mirese care a visat un an poate chiar doi la marele eveniment și acum un virus nenorocit i-a dat planurile peste cap. Și cum toată lumea ne îndeamnă prin mass media să nu ne panicăm, am zis să întreb și eu persoane din industria nunților, mai avizate decât mine dacă există vreo soluție la criza actuală.


Nu a durat mult research-ul meu pentru că am găsit pe pagina ”Fără Cusur” a Ancăi Popescu niște sfaturi din suflet pentru toate miresele care au nunta programată în următoarele 2 -3 luni. Am rugat-o să mă lase să preiau în acest blog post ce a distribuit ea in social media:


”STAY SAFE & POSTPONE YOUR WEDDING
M-am gândit mult la voi, viitoarele mirese zilele acestea şi la cum v-aş putea ajuta să trecem cu toţii de această perioadă cu un optimism realist | Organizarea unei nunţi presupune timp, energie si bani investiţi şi sunt sigură că celor care o aveți programată în următoarele 2-3 luni nu vă este uşor. De aceea vă las mai jos câteva idei care sper să vă fie de folos:
? gândeşte realist dacă tu ai merge la un eveniment in situatia actuala;
? gaseşte o dată alternativă şi verifică cu toți furnizorii disponibilitatea lor
? anulează doar daca punctul 2 nu se poate aplica
? presupunând ca ai contracte cu toți furnizorii book-uiti (o regula de neîncălcat in planning) verifică ce presupune anularea in caz de forţă majoră ca în situația de faţă
? pastrează-ţi calmul si pune pe primul plan sănătatea ta şi a celor din jur

Dacă vrei să povestim in următoarele 2 săptamâni despre cum să facem față acestei provocări scrie-mi pe whatsapp, fb sau sms si programăm un video call de 20 min, fără nici o obligaţie financiară din partea ta.”


Eu consider ca vor fi afectate nuntile programate până la mijlocul lunii iunie, deși îmi doresc ca totul să revină la normal până la începutul lunii mai, însă trebuie fim realiști și poate chiar puțin pesimiști pentru a putea să ne pregătim pentru ce e mai rău. Îmi doresc ca sezonul de nunți 2020 să nu fie afectat de acest virus, dar până la urmă mai bine amânăm și ne bucurăm apoi după ce totul a trecut. Consider că după această perioadă grea, vom privi viața cu alți ochi și ne vom bucura de evenimentele din viața noastră cu mai multă ardoare.

Cum zice și Anca – STAY SAFE & Postpone your event if you can !!


 



Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata