Magia unei rochii de seara facuta pe comanda

Ilinca | 14 March 2020

De ce e magic sa iti faci rochia pe comanda ?


Invitatia la o nunta aduce cu ea si decizii referitoare la tinuta pe care trebuie sa o porti in ziua evenimentului . Ca oaspete sau domnisoara de onoare, aceasta zi este cu siguranta memorabila si pentru tine, nu doar pentru mireasa. Este o zi in care trebuie sa arati bine, sa te simti bine si sa dansezi mult.



Sa bati magazinele din orasul tau pentru a gasi rochia perfecta nu este o varianta. Poti pierde mult timp si te poti enerva inutil in speranta ca se va gasi ceva care sa te multumeasca. Ca sa nu mai zic de sansele ca la acelasi eveniment sa mai fie cineva cu  o tinuta ca a ta. Asa ca, cea mai potrivita sugestie este ca rochia pe care ti-o doresti sa iti fie facuta la comanda pe gustul si masura ta.


Tine cont de timpul pe care il ai si cauta un atelier din timp. Iata de ce este bine sa mergi intr-un atelier: impreuna cu cei de acolo,  vei primi cele mai bune sfaturi referitoare la materialul si accesoriile potrivite, dar si in legatura cu ce model sa alegi. Ei vor tine cont de stilul si viziunea ta, dar si de locatia in care are loc evenimentul.



Produsul este gandit si realizat astfel incat sa ti se potriveasca perfect: forma corpului tau este unica si de aceea trebuie sa o intelegi si sa iti alegi o croiala potrivita: de exemplu o rochie tip sirena este perfecta pentru trupurile clepsidra, pe cand o rochie in stil” A” i se potriveste perfect unui trup in forma de para.


La fel de important este materialul: alege tesaturi ce se sifoneaza cat mai putin. Nu mixa mai mult de doua tesaturi atunci cand iti „construiesti” rochia. Daca nu tii cont de asta, risti ca rochia ta sa para „greoaie”.


Cele mai elegante rochii sunt cele uni. In functie de bijuteriile cu care accesorizezi tinuta, tine cont de accesoriile regasite pe rochie . Culoarea pielii tale este un alt aspect de care trebuie sa tii cont - sa nu iti fie teama sa ceri o parere  specialistilor de la atelier. Echilibrul dintre toate aceste detalii este foarte important. 

Rochia potrivita este facuta sa iti ascunda mici imperfectiuni  dar iti si imprima o atitudine eleganta dar totodata relaxata.



Si pentru ca imi doresc sa te ajut cu adevarat in alegerea celei mai potrivite rochii, iti propun cateva modele pentru a te inspira in alegerea celui mai potrivit pentru tine sau si mai bine, ne poti face o vizita la atelier pentru a creiona rochia mult visata !


Autor: Creatoarea Noor Concept Store

Mai multe detalii despre rochii si programari: https://www.nuntacrunta.ro/rochii-mireasa/Bucuresti/205/Noor-Concept-Store


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata