Welcome 2020 !

Anamaria | 03 January 2020

Sunt primele zile  ale noului an, un an ”ce schimbă prefixul”- faimosul 2020, care mă întreb cu ce ne va surprinde. Sunt pregătită și stau cu sufletul deschis ca și în fața unui ferestre așteptând briza caldă a vântului. 


Image result for fireworks


Îmi place ca la început de an să ma uit puțin în spate, să învăț din lecțiile primite de la 2019 și să mă bucur de momentele frumoase trăite.

 

A fost un an plin de suișuri și coborâșuri, un an ce a adus schimbări și realizări atât pentru fiecare membru al echipei cât și pentru proiect :

- Avem un nou membru al echipei și ne bucurăm mult că Vladimir ni s-a alăturat – a venit cu inspirație și multe idei noi

- Proiectul a prins formă juridică și astfel am reușit să încheiem contracte cu furnizori 

- Am ajuns la peste 1000 de cupluri prin cele 43 de articole scrise pe blog și postări constante pe instagram 

- Am organizat primul meet –up și ne-am întâlnit cu mirese vorbind despre care sunt pașii principali în organizarea nunții

- Pe final de 2019 am primit o veste ce ne-a întristat puțin: 2 membrii  au decis să se retragă fapt care va aduce mai multe schimbări, dar vă lăsăm să le descoperiți alături de noi pe parcursul noului an


Vă spuneam ca anul acesta a adus schimbări majore și în viețile noastre personale: unii și-au găsit o nouă casă, avem o viitoare mireasă în echipă, iar familia mea s-a mărit cu un năzdravan care îmi ocupă tot mai mult timp și îmi umple sufletul de bucurie arătându-mi zilnic ce înseamnă dragoastea pură a unui copil. 


Poate că acum pe final de an am tras puțin frâna de mână și ne-am luat timp fiecare dintre noi să ne resetăm prioritățile, dar vă promitem că revenim curând cu motivație și multe surprize. 

Image result for happy new year


Echipa NUNTACRUNTA.ro vă dorește un an așa cum îl visați, iar dacă aveți nunta anul acesta suntem aici să vă ajutăm cu ce putem.



Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata