1st Meet-up - o experiență pe care ne dorim să o repetăm

Anamaria | 30 October 2019


A venit momentul să vă povestesc cum a fost la primul nostru meet-up. Nouă ne-a plăcut tare mult și ne dorim să repetăm experiența, dar să vă povestesc cum a fost. 


În atmosfera caldă a cafenelei Tucano Cafe, am ales să discutăm despre pașii ce ar trebui urmați în momentul în care vă logodii. De la asta am pornit, însă discuțiile au deviat puțin înspre alte subiecte și sfaturi de care viitoarele mirese aveau nevoie. 


Am ales să invităm un wedding planner cu o experiență de mai mult de 6 ani în domeniu. Ne-a suprins plăcut faptul că ne-a împărtășit multe istorioare interesante o parte din ele chiar de la propria nuntă.


Nu am avut multe mirese, însă atmosfera a fost tare plăcută, ca între prieteni. Am făcut un scurt joc în care fiecare participantă trebuia să scrie primele 5 lucruri pe care le-a făcut după ce s-a logodit sau care sunt primii 5 pași în opinia ei. De aici au început discuții interesante din care sperăm că fetele au extras informațiile de care aveau nevoie. Am dorit foarte mult să transmitem ideea că nunta este un eveniment stresant , dar cu informatiile corecte poate deveni si distractivă. Fiecare viitoare mireasă a avut până acum un hop care a trebuit gestionat cu atenție și diplomație sau pentru care încă nu a găsit rezolvare, iar prezența Adrianei Ferariu a adus puțină lumină și chiar soluții. 




Ne-am bucurat tare mult când Adriana a oferit fetelor o întâlnire cadou în cadrul căreia să discute acele detalii care le frământă sau să întocmească planul de organizare după caz. Acest cadou a venit în contextul în care fiecare mireasă era în alt stadiu de pregătire și avea alte întrebări și probleme.


Am fost norocoși să îl avem alături și pe soțul Adrianei Ferariu, fotograful Alex Mateiu care ne-a surprins în cadre minunate – ce acompaniază și acest articol. 


Noi ne dorim să repetăm această experiență pe altă temă de interes cu un alt invitat special și bineînțeles cu cât mai mulți participanți. 




Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata