Nunta cu wedding planner- din perspectiva mirilor

Anamaria | 10 July 2019


În ultimele săptămâni am derulat câteva interviuri cu miri care au avut nunta recent. Am vrut să aflăm mai multe detalii despre călătoria lor de la momentul în care s-au hotărât să spună DA până în ziua cea mare. Ne-am dorit să facem acest lucru pentru a afla care sunt emoțiile pe care le trăiți și cum putem să vă ajutăm prin platforma noastră. 


Ce ne-a atras atenția a fost faptului că din toate cuplurile cu care am discutat doar unul a ales să colaboreze cu un wedding planner. 


Nu îmi doresc ca acest articol să fie o pledoarie pentru wedding planneri, însă dacă în articol anterior vorbeam din perspectiva specialistului acum aș vrea să vă arăt și părerea mirilor. 



Acești doi tineri frumoși au pornit  la drum anul trecut știind doar cum își doresc să fie nunta lor: în aer liber la piscină cu o atmosferă relaxantă având aproape doar pe cei dragi ai lor dorind să treacă peste ce zice lumea. Aveau în gând să aleagă luna mai și cam atât. Au mers la 2 târguri de nunți însă oferta era prea mare și totuși nu suficientă pentru ce își doreau ei. Acolo au întâlnit acel om care avea să îi ajute, să le facă viața mai ușoara. Fiind doi oameni perfecționiști care își doreau ca totul să iasă așa cum visau ei, dar pe de altă parte 2 oameni de carieră pentru care timpul este o resursă foarte importantă au decis să dea o șansă wedding planner-ului de la care au primit un pliant la târg. Nu erau foarte convinși la început însă pe parcurs au realizat ce decizie bună au luat. 


Specialistul i-a ajutat cu variante de locații care să se muleze pe ce își doreau, le-a recomandat firma de decor care poate să realizeze acea atmosfera pe care ei și-o doreau și le-a dat ideea ca toate detaliile să fie la unison: decor, invitații, mărturii. După cum ne-au povestit wedding plannerul nu a influențat deciziile lor însă le-a selectat acei furnizori care puteau să îi ajute ca nunta lor să fie așa cum au visat-o și bineînțeles să rămână în memoria lor și a celor prezenți ca cel mai tare party ever. 



 În ultima săptămană înainte de nuntă, nu au fost stresați, toate detaliile fiind aranjate de omul din umbră, ei s-au bucurat de fiecare moment, de fiecare invitat care venea de la mare departare și atunci au realizat că wedding plannerul este acel furnizori cu care dacă rezonezi de la început iar el înțelege ceea ce își doresc mirii, jumătate din treabă este făcută pentru că ceilalți furnizori vor veni de la sine, iar alegerile nu vor fi grele, deoarece lista de opțiuni va fi deja triată și poate cel mai important aspect:  nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării.


E foarte clar că perioada pregătirii nunții a venit cu un amalgam de sentimente însă pentru ei un lucru a fost sigur: au avut pe cine să se bazeze că îi va ajută să își îndeplinească visul.  



Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata