Târg de nunți - păreri și antipăreri

Anamaria | 16 January 2019

Am fost în weekend la Târgul de Nuntă organizat excelent la Centru Regional de Afaceri Timișoara.

Photo Credit: Adi Hadade

Am uitat să vă spun că îmi plac tare mult târgurile de nunți. Îmi place să mă plimb pe la standuri, să stau de vorbă cu furnizorii, mi se pare că este foarte important să le simt vibe-ul pentru că acesta va marca colaborarea ulterioară. Mă bucură mult să întâlnesc oameni dornici să ofere servicii de calitate. Îmi place să ajung la stand și să mi se zâmbească sau să fiu ademenită cu un pliant sau o vorbă frumoasă. Nu mă opresc acolo unde văd furnizori plictisiți sau care se joacă pe telefon. Știți ce am observat? Că nu sunt singura cu această abordare pentru că de-a lungul timpului am remarcat că acolo unde furnizorii de nuntă nu sunt implicați, prietenoși și nu își atrag potențialii clienți, nu prea e înghesuială la stand. 

Să revin la vizita de la târg. A fost una destul de scurtă, din păcate nu mă simțeam prea bine ca să petrec ore, să iau fiecare stand pe îndelete, însă părerea generală a fost una buna. Mi-a plăcut mult cum erau organizate standurile, aveai spațiu pentru a te opri și discuta cu fiecare furnizor și a-i înțelege oferta, asta poate și pentru faptul că încă nu era foarte multă lume. Am văzut furnizori de top care te ademeneau cu oferte care mai de care, dar și furnizori noi pe piață care vor să se impună prin produsele sau serviciile oferite. 

Mi-a făcut plăcere să reîntâlnesc furnizori cu care am colaborat la propria nuntă și cu care și acum am o relație de admirație și respect reciproc.  Cu furnizorii cu care am colaborat mi-a plăcut să leg o relație care să depășească bariera produsului/ serviciului oferit și asta pentru a avea mereu ușa deschisă dacă e nevoie. Pe principiul că nu știi niciodată unde te duce viața, acum la 5 ani de la nuntă e o plăcere să îi revăd și să fie foarte deschiși în colaborarea cu NuntaCrunta.ro și cu mine personal la realizarea articolelor pentru voi. 
Photo Credit: Adi Hadade

Știți de ce îmi mai place să merg la târguri de nunți? Pentru a vedea cum crește piața pe acest segment al organizării de evenimente, care sunt trendurile și care e oferta, însă ce nu îmi place la târguri și nu neapărat că nu îmi place, ci mai mult nu recomand mireselor să facă este să probeze rochii de mireasă sau să ia decizia referitoare la candy bar / tort doar pe baza a ce degustă la târg.

De ce?

 Din punctul meu de vedere, pentru rochia de mireasă este mult mai bine să meargă să vadă oferta, dar să își facă programare la saloanele unde i-au plăcut modelele. Având programare la saloane, va avea câte o ora dedicată numai ei în care poate discuta toate amănuntele legate de rochie și alte accesorii, plus că nu e deranjată de alte mirese, intimitatea fiindu-i respectată. În ceea ce privește prăjiturile, degustările sunt cheia succesului, iar degustările din cofetărie vin mereu cu mai multe sortimente decât sunt prezentate în cadru târgului. 

Photo Credit: Adi Hadade

În final aș vrea să subliniez că orice târg vine să ne pună față în față cu furnizori de nuntă, însă până în momentul de față nu am găsit un târg în Timișoara care să oferte toată gama de furnizori de care un cuplu are nevoie pentru a-și organiza nunta, dar cu siguranță îi găsiți pe cei cheie cărora vă sfătuiesc să le analizați bine oferta, nu vă lăsați atrași în mrejele sintagmei "oferte pe perioada târgului" și alegeți doar ce vă avantajează.

Photo Credit: Adi Hadade


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata