Manifest pentru noul an

Anamaria | 09 January 2019

Photo from Pinterest

Așa cum am încheiat anul cu o poveste de suflet, aș vrea să îl încep pe cel nou tot cu sufletul deschis. Pentru multe/ mulți dintre voi acest an va însemna un pas important : Marele DA ! pentru mine va însemna apariția unui nou membru al familiei pe care îl așteptăm cu nerăbdare, însă asta nu mă va împiedica să vă fiu alături cu sfaturi utile din experiența mea, dar și din cea a furnizorilor de nuntă de top pe care îi găsiți  pe platformă. 

Și cum e început de an, chiar dacă nu îmi plac rezoluțiile îmi doresc un lucru important: articolele acestui blog să ajute cât mai multe cupluri în organizarea nunții mult visate.

Știți, eu sunt inginer cu formare în project management și auditor în domeniul Sistemelor de Calitate, fiind mereu preocupată de partea pragmatica a vieții, însă odată cu organizarea propriei nunți - care a fost una CRUNTĂ, neavând prietene care să fi trecut prin această experiență am descoperit că mă pasionează acest domeniu foarte mult, iar când am început să fiu alături de alte prietene în această experiență frumoasă am înțeles cât de important este să ai pe cineva care să iți dea sfaturi prețioase atunci când ai nevoie de ele. Așadar, când oportunitatea s-a ivit, mi-am luat inima în dinți și am început să aștern pe "foaie" toate gândurile și experiența acumulată. 

Îmi doresc enorm să creez prin acest blog un spațiu virtual unde toți cei care au nevoie să găsească informații clare bazate pe experiența mea și a altor mirese, interviuri cu date concrete venite de la specialiști în domeniu și de ce nu o parte din sufletul meu. Totodată mi-aș dori enorm să fie și un spațiu unde împărtășim experiențe, unde puneți întrebări și creăm o comunitate pentru că totul e mai ușor când simți că ai pe cineva alături care înțelege prin ce treci, incluzând stările emoționale diverse care traversează inima unei viitoare mirese sau ale unui viitor mire - și credeți-mă pe cuvânt: sunt nenumărate și din cele mai diverse - de la fericire maximă la disperare pentru că unele lucruri nu se leagă. Suntem aici pentru a vă ajuta - asta vă asigur.

Îmi doresc mult ca prin acest blog să ușurez atât viața mirilor cât și a furnizorilor pentru că sunt atât de multe lucruri mărunte care le plac sau nu le plac în relația cu ei și aducându-le în prim plan pot să vă îmbunătățească relația cu ei și astfel totul să fie mai ușor. 

Photo from Pinterest

Așadar nu consider că blog-ul vine cu rețeta perfectă sau cu informații care trebuie urmate cu sfințenie, însă vă dă posibilitatea să alegeți acele sfaturi care vi se potrivesc și care să vă ușureze pregătirile de nuntă. 

Închei prin a mulțumi celor care deja urmăriți ceea ce scriu și vă încurajez să mă trageți de urechi acolo unde considerați că articolele nu au substanță și să puneți întrebări acolo unde nu v-am lămurit, iar dacă vă place articolul dați share pentru a oferi accesul la informații cât mai multor miri. 

Photo from Pinterest




Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata