Intro - povestea din spatele NuntaCrunta.ro

Anamaria | 10 August 2018


Dani - Co- Fondator

Sincer să fiu tot proiectul ăsta a început ca o joacă, din întâmplare. 
Stând la o bere cu vara-mea și soțul ei -proaspăt căsătoriți- am început să povestim despre cum e să îți organizezi o nuntă în Timișoara. Așa am aflat că e foarte mult de lucru, mai ales din cauza faptului că nu sunt foarte multe informații pe care le poți găsi ușor online ... într-un singur loc ... la un click distanță. 😊

Ilinca și Călin - Co-fondatori tehnici

Așa că am început doar cu ambiția de "hai să vedem ce putem face în privința asta".  Nimic spectaculos sau mega-vizionar, însă destul de simplu și clar. 
Călin și Ilinca au rezonat cu ideea și ni s-au alăturat ca și co-fondatori tehnici, ei dezvoltând platforma și transferând ideile în linii de cod și ulterior în platforma nuntacrunta.ro.

Pentru noi, fiind un proiect pe care îl facem pe lângă jobul de zi cu zi, e foarte important să fie fun, să vedem satisfacția unei soon-to-be bride care nu mai trebuie să piardă energie încercând să facă totul de una singură pentru că și-a găsit toate resursele pe nuntacrunta.ro ca să aibă parte de o nuntă ne-cruntă.

Andrei - Co-fondator 

De unde ideea de "nuntacrunta.ro"?

Pentru cei curioși, numele de "nuntă cruntă" a venit după o discuție (tot la o bere*) cu Andrei- Co-fondator nuntacrunta.ro- în care ne gândeam cum să numim platforma: "Vrem să fie ceva amuzant, care să îți rămână în memorie, să conțină cuvântul "nuntă" și dacă e posibil să și rimeze pe deasupra?. După câteva combinații de cuvinte, a apărut "nuntă cruntă" că și opțiune: BINGO! Asta e! (cel mai dificil e să traducem asta pentru prietenii noștrii internaționali).

Acum că avem numele stabilit, o echipă determinată și un plan simplu și clar, vrem ca în următoarea perioadă să oferim acces cât mai multor cupluri de tineri din România la toate informațiile necesare pentru ca ei să ia cele mai bune decizii și implicit să își organizeze o nuntă de vis (sau ne-cruntă, bineințeles).


Any- Tipa cu informațiile bine de știut de pe blog

În curând putem vorbi despre acoperire în toate orașele din țară, liste cu recomandări în funcție de locație, sezon, buget, tematică, recenzii pentru fiecare vendor, un blog cu informații bine de știut și nu în ultimul rând de o comunitate de cupluri logodite ce pot intra în contact cu cupluri proaspăt căsătorite pentru a împărtăși din experiențele lor. O viziune cruntă pentru nuntacrunta.ro

Cred că ceea ce ne inspiră pe noi cel mai mult în tot procesul acesta e să observăm puterea comunității și anume cât de dornice sunt cuplurile căsătorite de curând să ajute cuplurile aflate în plin proces de organizare a nunții să se pregătească cât mai bine. De aceea noi vrem ca prin această platformă, oamenii să descopere transparența, eficiența și simplitatea cu care poate fi organizată o nuntă. Începând cu nuntacrunta.ro și terminând cu o nuntă de vis in Ro 😁

*nu vrem să creem impresia de abuz, însă știm cu toții că cele mai bune idei vin la o bere...hai 2. 



Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata