Etiquette Brides event 2023

Anamaria | 22 May 2023

Nu stiu cum sunteti voi, dar mie cand mi se alineaza astrele se intampla lucruri magice- sa va povestesc: acum vreo luna am cunoscut echipa minunata care a creeat brandul Etiquette Creative Artist :Cristina Chioreanu – hairstylist si Nuti Chelaru make up artist si-au dorit mereu sa ofere mireselor care le trec pragul mai mult decat rasfat ci o adevarata experienta si asa s-a nascut Etiquette Brides – un eveniment inedit in peisajul timisorean.



Avand sustinerea unora dintre cei mai buni furnizori din industria evenimentelor si o locatie selecta, aceasta echipa minuata a adus impreuna peste 100 de mirese intr-un eveniment dedicate lor, in care s-a vorbit despre multe teme importante si s-au castigat premii valoroase.



Iulius Congress Hall a deschis portile salii Verdi iar 15 furnizori au atinse teme precum: 

- sanatatea miresei si frumusetea miresei inainte de marele eveniment

- importanta event planner-ului

- ingrijirea si pregatirea parului si a tenului

- tendinte in make up si hairstyling

- fotografie si ce cadre nu trebuie sa lipseasca din albumul de nunta

- accesorii si bijuterii

- locatia ideala pentru petrecerea burlacitelor 

- flori – istoria si insemnatatea buchetului de mireasa precum si a cocardelor, dar si despre ce si cum alegem cand vine vorba de florile de nunta pentru a optimiza bugetului - subiect despre care am vorbit cu mare incantare fiind inspirata de 2 articole ale acestui blog. 



A fost un event aparte in care s-au facut multe prezentari, s-a vorbit mult, dar s-a si ascultat cu multa atentie… citeam pe fetele mireselor interesul si dorinta de a absorbi cat mai multe informatii. Am realizat cat de mare este nevoia de informare in randul mireselor, informatii banale care noua celor care am trecut prin eveniment noi insene sau alaturi de prieteni sau clienti nu ni se mai par de mare insemnatate, dar pentru viitoarele mirese sunt vitale. 



Vreau sa le multumesc acestor doua super femei ca au creeat acest brand si ca au pus bazele acestui eveniment care imi doresc sa se repete si anul viitor, iar eu le promit toata sustinerea mea pentru ca o mireasa informata este o mireasa relaxata care se poate bucura cu adevarat de marele eveniment.



Toate pozele acestui articol sunt realizate de Andrei Marta. Multumesc mult


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata