Nunta - poarta spre gradina vietii voastre

Anamaria | 23 May 2022

Photo Source -  Arhiva personala 24.05.2014 - realizata de Studioul de Fotografie


Acest blog e atat despre nunta si tot ce implica organizarea acestui eveniment minunat, dar este si o parte din sufletul meu si modalitatea mea sa exprim trairi si sentimente. 

Pentru mine nunta a fost cel mai stresant dar si mai frumos eveniment pe care l-am organizat si trait vreodata. Astazi la 8 ani de la acel eveniment pot spune ca as schimba unele detalii dar cu siguranta nu as schimba omul caruia i-am spus DA din tot sufletul. 


Nu ma intrebati cum au trecut 8 ani ca nu stiu, au fost momente grele , foarte grele dar si momente extraordinare, 8 ani cu de toate in care stiu sigur ca am crescut impreuna enorm, eu am crescut enorm si fara sprijinul OMULUI meu nu as fi reusit. 


Am devenit si parinti intre timp si viata noastra s-a schimbat 180grade dar ce nu s-a schimbat este energia care ne inconjoara si bratele care ofera protectie ca nici care altele. Iubirea sigur s-a schimbat, sigur e mai matura, mai asezata, mai puternica. 


Nunta este doar poarta spre gradina voastra plina de flori, buruieni si pomi fructiferi – cum aveti grija de ea asa va fi viata voastra. Incercati mereu sa scoateti buruienile impreuna pentru a va bucura impreuna de mireasma florilor si roadele pomilor fructiferi. NU traiti pentru celalalt, atat timp cat sunteti bine cu voi insiva, veti putea sa fiti bine si impreuna. Eu am invatat lectia asta foarte tarziu, noroc ca am langa mine un OM minunat care ma intelege si ma incurajeaza plus ca viata mi-a scos in cale si oameni minunati care mi-au deschis ochii mintii sa inteleg.


Nu exista relatii perfecte, insa e perfecta pentru noi- totul tine de perceptia voastra. Asumarea rolurilor si filtrarea tuturor sfaturi dorite si nepoftite ajuta la consolidarea a ceea ce este doar al vostru. Casatorie e o calatorie care nu are neaparat o destinatie deoarece traseul se poate schimba de atatea ori important este sa va bucurati de fiecare pas impreuna. 


Foarte rar scriu despre ce simt, despre relatia noastra, despre viata in 2 doi si in 4, dar o data pe an simt sa arat lumii intregi ce frumosi suntem, cum viata ne-a mai trasat un rid si ne-a mai scos un fir alb de par dar zambetele noastre sunt la fel de senine. Nu cred ca exista om pe lumea asta care sa se uite la mine asa cum o face el si asta face mai mult de cat o mie de cuvinte. 


Photo Source - Arhiva personala - 14.05.2022


Spune-ne părerea ta!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga comentarii.

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata