Nunta La Mare 

Organizator de nunți din Mangalia cu prețuri începând de la 1000 EUR

Despre Nunta La Mare

La începutul anului 2011, i-am cunoscut pe Oana și Alex. Doi oameni deosebiți care ne-au intrat la suflet încă de la prima întâlnire, când ne-au povestit că sunt din București și își doresc o nuntă la mare, în Vama Veche. Acest eveniment a fost o experiență de neuitat, o adevărată provocare pentru o echipă aflată la început de drum și a avut un impact foarte mare asupra dezvoltării noastre, luând astfel naștere conceptul de nuntă la mare în România, destinat cuplurilor care doresc să spună DA la malul mării. 


De atunci ne-am dedicat promovării, planificării și coordonării nunților la mare cu atmosferă nonconformistă și în toți acești ani am avut șansa să cunoaștem foarte multe cupluri care au îndrăznit să iasă din tradițional, având parte de clipe speciale alături de familie și prietenii apropiați, la malul Mării Negre. 


Fiecare nuntă la mare este unică. Plecând de la numărul de invitați, stilul personal, locație, perioada în care are loc evenimentul, meniu, tipul ceremoniei, muzica preferată și multe, multe alte detalii care fac diferența. De aceea ofertele noastre sunt personalizate în funcție de necesitățile și preferințele fiecărui cuplu.


Pornim de la ideea că fiecare cuplu este unic și în același timp format din două personalități diferite. Credem că fiecare nuntă trebuie să exprime personalitatea și valorile mirilor, acestea fiind baza fiecărui concept pe care îl propunem.


De-a lungul anilor am dat frâu liber creativității pe care am îmbinat-o perfect cu profesionalism și respect pentru clienți. Astfel ne-am creat stilul propriu în abordarea planificării evenimentelor și designul acestora. Ne reinventăm și investim constant în educația și recuzita noastră pentru a vă oferi resursele necesare ca să vă puteți bucura din plin, atât de ziua nunții, cât și pe parcursul planificării acesteia, fiind alături de voi la fiecare pas. 


Misiunea noastră este să organizăm cât mai multe nunți prietenoase cu natura, astfel pentru cuplurile care optează să aibă o nuntă eco oferim discount-uri la pachetele pe care le oferim.


Prețuri

Prețul de plecare pentru Pachetul de planificare și coordonare pleacă de la 1000 Euro și poate ajunge până la 3000 Euro, în funcție de particularitățile fiecărui eveniment.


Prețul de plecare pentru Pachetul de design eveniment pleacă de la 25 Euro/persoană și crește în funcție de de particularitățile fiecărui eveniment.


Prestăm serviciile pe tot litoralul românesc: Vama Veche-2 Mai-Mangalia și stațiuni: Costinești-Eforie-Agigea-Constanța-Mamaia-Năvodari-Corbu-Vadu 


Photo Credit: UND Photography by Irina Ionescu


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos sau trimițându-ne un email cu subiectul Solicitare pentru Nunta La Mare la una din adresele denisa@nuntacrunta.ro sau ilinca@nuntacrunta.ro. Ne găsești și pe WhatsApp la numărul 0724 531 294.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata