Nunta La Mare 

Organizator de nunți din Mangalia cu prețuri începând de la 1000 EUR

Despre Nunta La Mare


Puțină istorie, pe scurt :)


La începutul anului 2011, i-am cunoscut pe Oana și Alex. Doi oameni deosebiți care ne-au intrat la suflet încă de la prima întâlnire, când ne-au povestit că sunt din București și își doresc o nuntă la mare, în Vama Veche. Acest eveniment a fost o experiență de neuitat, o adevărată provocare pentru o echipă aflată la început de drum și a avut un impact foarte mare asupra dezvoltării noastre, luând astfel naștere conceptul de nuntă la mare în România, destinat cuplurilor care doresc să spună DA la malul mării.


De atunci ne-am dedicat promovării, planificării și coordonării nunților la mare cu atmosferă nonconformistă și în toți acești ani am avut șansa să cunoaștem foarte multe cupluri care au îndrăznit să iasă din tradițional, având parte de clipe speciale alături de familie și prietenii apropiați, la malul Mării Negre.


De-a lungul anilor am dat frâu liber creativității pe care am îmbinat-o cu profesionalism și respect pentru clienți. Astfel ne-am creat stilul propriu în abordarea planificării evenimentelor și designul acestora. Ne reinventăm și investim constant în educația și recuzita noastră pentru a vă oferi resursele necesare ca să vă puteți bucura din plin, atât de ziua nunții, cât și pe parcursul planificării acesteia, fiind alături de voi la fiecare pas.


Nunți prietenoase cu natura


Misiunea noastră este să organizăm cât mai multe nunți prietenoase cu natura, astfel pachetele pe care le oferim sunt concepute pentru organizarea nunților eco - în măsura în care se poate, bineînțeles :)


Prețuri


Fiecare nuntă la mare este unică. Plecând de la numărul de invitați, stilul personal, locație, perioada în care are loc evenimentul, meniu, tipul ceremoniei, muzica preferată și multe, multe alte detalii care fac diferența. Astfel ofertele noastre sunt personalizate în funcție de necesitățile și preferințele fiecărui cuplu. Pornim de la ideea că fiecare cuplu este unic și în același timp format din două personalități diferite. Credem că o nuntă este reușită dacă exprimă personalitatea și valorile mirilor, acestea fiind baza fiecărui concept pe care îl propunem.


Prețul de plecare pentru Pachetul de planificare și coordonare pleacă de la 1000 Euro și poate ajunge până la 5000 Euro, în funcție de particularitățile fiecărui eveniment: număr de persoane, ziua și perioada când are loc, serviciile selectate, etc.


Putem face o ofertă personalizată doar după ce aflăm mai multe despre voi și ceea ce vă doriți pentru ziua nunții. Puteți opta pentru o convorbire telefonică de 15 minute (free) sau o ședință de consultanță (1 oră - 75 Euro+TVA).


Primul pas pentru o nuntă la mare - Ședința de consultanță

Știm că planificarea unei nunți la mare poate fi copleșitoare, mai ales de la distanță. Știm că vă doriți să luați cele mai bune decizii, să găsiți atât locația cât și furnizorii potriviți vouă. Soluția perfectă este programarea unei Ședințe de Consultanță și astfel veți afla tot ce vreți despre planificarea unei nunți la mare în România iar la final veți ști dacă este pentru voi sau nu 100%.


Pentru mai multe detalii despre ședința de consultanță accesați link-ul (https://bbwgv2ahhpc.typeform.com/consultanta) și completați formularul pentru a programa o întâlnire cu noi. Vă promitem că o oră este mai mult decât suficientă pentru a decide dacă faceți nunta la mare sau nu.


Photo Credit: UND Photography by Irina Ionescu


Solicită o ofertă personalizată apasând pe butonul "Solicită o ofertă personalizată" de mai jos și completând formularul sau trimițându-ne un mesaj pe WhatsApp sau email.

poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta poza nunta

Nu există nicio recenzie momentan. Fii primul!

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga recenzii.

Solicită o ofertă personalizată

Urmărește-ne

Ești în căutare de inspirație? Articole, sfaturi, idei, poze și o întreagă comunitate te așteaptă. #nuntacrunta

nunta crunta postare blog apreciata